Afaceri mari și mici

Comuna din România unde se înghesuie retailerii. Trei mari magazine pe o singură stradă!

Noua miză a marilor retaileri pare a fi aceea de a ataca mediul rural, unde încep să deschidă magazine peste magazine. Este drept, de dimensiuni mai mici, dar la fel de burdușite cu produse la aceleași prețuri ca și pe rafturile din orașe. 

Culmea retail-ului la sat a devenit comuna Florești, județul Cluj. O localitate care face parte din mediul rural, dar unde majoritatea celor care locuiesc sunt clujeni ce s-au mutat pentru a scăpa de agitația orașului. Ei, bine, se pare că toată agitația îi urmărește pentru că la Florești, pe o singură stradă au răsărit nu mai puțin de trei magazine de la branduri mari: Lidl, Carrefour și Profi.

Noul Lidl din Florești se va inaugura pe 29 octombrie și este cea de-al 189-lea din România. Potrivit Economica.net, este situat pe aceeaşi stradă cu una dintre cele două magazine Profi din comună, dar şi cu noul Carrefour Market. Str Eroilor din Floreşti judeţul Cluj devine astfel cea mai aglomerată stradă comercială din mediul rural din România, cu Profi la numărul 84, Lidl la numărul 1-7 şi Carrefour Market la numărul 13.

Comentariile sunt închise.