Ce și cum cumpărămNou pe piață

Cum obținem un cappuccino perfect cu espressorul Krups Latt’Espress

Un cappuccino perfect? Sau un caffè latte al cărui gust să vă însenineze ziua? Cu siguranță ați fost într-o cafenea șic, unde un barista pasionat v-a pregătit băutura perfectă. Din fericire, acum puteți fi propriul barista, în confortul casei dumneavoastră, preparând cele mai savuroase caffè latte-uri, espresso și cappuccino, cu noul espressor Krups Latt’Espress.

Datorită sistemului One-Touch-Cappuccino, espressorul Krups Latt’Espress vă ajută să preparați un cappuccino desăvârșit, printr-o simplă atingere, folosind doar ingrediente proaspete. În plus, puteți personaliza băutura preferată, reglând intensitatea cafelei. Spuma perfectă, proporțiile ideale, măcinarea fină a cafelei, toate într-un singur aparat pe care vă doriți  să îl aveți cât mai curând posibil, acasă sau la birou.

Citește și Descoperă cafeaua cu aromă de iarnă

Mai mult, Krups Latt’Espress EA829810 dispune de un rezervor pentru apă de 1,7 litri, poate fi alimentat cu până la 260 grame de cafea, este dotat cu un ecran LCD intuitiv, rezervor pentru lapte și sistemul Krups Thermoblock Compact, care captează adevăratul gust al cafelei la temperatura perfectă.

krups-lattespressDesign modern și compact, perfect pentru orice bucătărie

Design-ul compact al espressorului Krups Latt’Espress vă oferă posibilitatea de a-l integra perfect în bucătăria ta, fără însă a ocupa prea mult spațiu. După cum bine știm, esențele tari se țin în sticluțe mici – așa că bucură-te de designul ergonomic al aparatului și în același timp de cafeaua ta preferată.

Recipientul pentru lapte, cu un volum de 600 ml, este detașabil, ceea ce înseamnă că puteți păstra laptele la frigider, asigurându-i un timp mai mare de conservare.

Espressorul mai este dotat cu o pompă de presiune de 15 bari, pentru o savoare intensă, ce vă permite să te bucuri de adevăratul gust al cafelei proaspăt râșnite.

În plus, datorită tehnologiei inovatoare de care beneficiază, vă puteți bucura de cinci rețete diferite, în funcție de starea ta de spirit: espresso scurt, espresso, cafea lungă, cafea și cappuccino.

Așadar, oricând doriți o băutură delicioasă, pe bază de cafea, pregătită ca într-o cafenea de renume, o puteți avea în doar câteva minute, savurând-o din cana preferată!

Prețul unui astfel de expresor este, la acest moment, de 2.699 de lei la achiziționarea din marile magazine online.

Despre Krups

Istoria companiei Krups începe în 1846, în Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert în cafea, datorită strategiei sale inovatoare, creată de echipele proprii ce au lucrat întotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare și dezvoltare, testele de performanță, rezistența, standardizarea și utilizarea, care sunt efectuate în Franța, ajută brandul să evolueze în fiecare zi și să ofere produse de calitate exceptională clienților săi.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă