-

Festivalul Street Food Park, la Cluj: o lună de desfătare culinară în aer liber!

Foto: clujlife.ro

Vești bune pentru iubitorii de festivaluri în aer liber și street-food! Unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare cu tradiție din Cluj-Napoca, Street Food Park a revenit în acest an, din data de 3 iulie, sub forma unei terase uriașe.

Din cauza pandemiei cu noul coronavirus, clujenii și turiștii așteptau vești despre acest eveniment, având în vedere că nu este de dorit crearea unor manifestări care să aducă multă lume laolaltă.

Cu toate acestea, organizatorii au hotărât să deschidă evenimentul, însă cu menținerea unor măsuri de protecție.

La Street Food Park, participanții vor fi așteptați de 12 bucătari, pregătiți să facă pizza, burgeri sau paste, dar și alte preparate din bucătăria internațională. Cei care apreciază mesele în aer liber se pot relaxa în hamac și pot asculta muzică live. Ca măsuri de siguranță, în zona festivalului nu vor avea voie mai mult de 400 de persoane în același timp.

”Atmosfera este foarte faină. Organziatorii au găsit o soluție pentru a ne salva vara cu acest Street Food Park. Noi am propus trei preparate, venim deja cu celebrul gyros al nostru, am mai adus falafelul pentru cei care vor să mănânce vegetarian și celebrii virșli de Alba”, a declarat pentru mediafax.ro, chef Răzvan Chirilă.

Pe când locuitorii orașului Cluj-Napoca și turiștii se pot bucura de mâncare bună, muzică și o gură de aer proaspăt, organizatorii au luat măsuri pentru ca distracția să nu se transforme într-o problemă majoră.

”Accesul în perimetru se face doar după termoscanare, am pus dezinfectant în toate zonele, mesele sunt distanțate la doi metri. Avem de toate pentru toată lumea”, a declarat la rândul său Bianca Szocz, PR Street Food Park.