Afaceri mari și mici

Incendiu puternic la fabrica Sergiana din Poiana Mărului!

Incendiu puternic! Fabrica de mezeluri Sergiana din Poiana Mărului a fost afectată în noaptea de miercuri spre joi de un incendiu. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD de la Secția de Pompieri Zărnești, iar în sprijin au mai intervenit pompieri de la SVSU Poiana Mărului și SVSU Râșnov.

Potrivit ISU Brașov, focul a izbucnit în jurul orei 03.30. Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum, însă din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Au ars deșeuri pe o suprafața de aproximativ 20 mp și materiale plastice. Atât hala de producție cât și spațiul unde se aflau birourile au fost inundate cu fum.

„Incendiul s-a manifestat în subsol cu degajare mare de fum. Toate persoanele care se aflau în hala de producție s-au autoevacuat. Au ars deșeuri pe o suprafață de aproximativ 20 mp și materiale plastice. Atât hala de producție, cât și spațiul unde se aflau birourile au fost inundate cu fum”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pntru Situații de Urgență (ISU) Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Sergiana Grup este unul dintre cei mai cunoscuți producători de mezeluri care reunește o fermă și un complex zootehnic aflate în imediata apropiere a Brașovului, o rețea de 59 de magazine și distribuție proprie, dar și cele mai bune restaurante în Brașov și un centru de evenimente – Sergiana Center.