Pentru profesioniști

Smithfield România sprijină cadrele medicale din județul Timiș în lupta împotriva COVID-19

Sursa: opiniatimisoarei.ro

Ca parte a efortului global al Smithfield Foods împotriva COVID-19, cei peste 4.500 de angajați ai companiei Smithfield România sunt mândri să sprijine cadrele medicale aflate în linia întâi a confruntării medicale cu pandemia de coronavirus, potrivit unui comunicat remis Agrointeligența FOOD&RETAIL.

Recent, compania a făcut donații Asociației Dr. Victor Babeș Timișoara, în valoare de 100.000 lei, și Asociației pentru ATI “Aurel Mogoșeanu” din Timișoara, tot de 100.000 lei, în vederea combaterii extinderii virusului COVID 19. Totodată, compania a demarat achiziția de echipamente medicale de protecție spre a fi oferite cu titlu de sponsorizare mai multor instituții medicale din județul Timiș, în valoare de 80.000 de lei.

“Mesajul nostru este că, împreună, putem depăși acest moment critic. Este esențial să rămânem calmi, să fim responsabili și să ajutăm comunitatea din care facem parte, respectând totodată măsurile de protecție și de combatere a transmiterii virusului. De aceea, vom continua să susținem eforturile cadrelor medicale din comunitățile noastre, așa cum am mai făcut-o deja, oferind sprijin financiar sau echipamente medicale pentru spitalele din Timișoara”, a declarat Goran Panici, Director General, Smithfield România.

 

Aceste acțiuni se înscriu în programul prioritar Smithfield România de sprijin pentru spitalele și instituțiile medicale din Timișoara și din județul Timiș, care în ultimul an a mai inclus: donații în valoare de 200.000 de euro, prin care a fost renovată o secție a noii clădiri a Spitalului de copii Louis Țurcanu din Timișoara; sprijin pentru reparația centrului medical pentru copii și tineri ai Fundației Cristian Șerban; sprijin financiar pentru achiziționarea echipamentelor necesare unui centru de transfuzie mobil care deservește cele 17 spitale din județul Timiș; sprijin financiar oferit Asociației Pacienților cu Reumatism din Banat pentru achiziționarea de echipamente medicale; sprijin financiar oferit Spitalului Dr. Karl Diel din Jimbolia pentru achiziția de aparatură medicală.

Din 1936, Smithfield Foods, Inc. este o companie americană din industria alimentară, cu rădăcini în agricultură și acoperire globală. Cei 40.000 de angajați ai firmei din SUA sunt dedicați conceptului de ”Mâncare bună. În mod responsabil®” și au contribuit la statutul de una din cele mai importante companii de proteine, integrată pe verticală.

De asemenea, compania a inițiat standarde de sustenabilitate timp de mai bine de două decenii, bucurându-ne inclusiv de multe premiere în industrie, cum ar fi angajamentul ambițios de reducere cu 25% a amprentei de carbon până în 2025.

Compania crede în puterea proteinelor de a pune capăt insecurității alimentare și a făcut donații de sute de milioane de porții de mâncare persoanelor cu nevoi sociale.

Smithfield se mândrește cu un portofoliu de branduri reprezentative de înaltă calitate, cum ar fi: Smithfield®, Eckrich® și Nathan’s Famous®, printre multe altele.

Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina www.smithfieldfoods.com sau puteți lua legătura cu reprezentanții firmei pe paginile de Facebook, Twitter, LinkedIn, și Instagram ale companiei.