Afaceri mari și miciCe și cum cumpărămDe la alțiiHrana ca stil de viațăSpecial

SUSŢINEM PRODUCĂTORUL ROMÂN- În magazinele Lidl găsiţi lactate la prețuri bune, dar varza românească concurează la preț cu cea din China

SUSȚINEM PRODUCĂTORUL ROMÂN! O campanie inițiată de Agrointeligența – www.agrointel.ro, cu suportul SUPER-HRANA.RO! Prin această campanie ne propunem să venim în ajutorul consumatorilor români cu sugestii de magazine, piețe și supermarketuri unde își pot face cumpărăturile inteligent, sau cu recomandări de produse de calitate superioară, cu un raport calitate-preț imbatabil, românești, desigur! SUPER-HRANA.RO sărbătorește Ziua Națională atrăgând atenția spre industria alimentară românească, cu bune și cu rele. A patra ”vizită” pe care am făcut-o a fost la LIDL, iar ce am găsit – puteți citi în continuarea acestui articol!

La Lidl în prezent se desfăşoară campania „Cămara Noastră”, campanie ce aduce în prim plan consumul produselor tradiţionale româneşti, începând de la fructe, legume, ceaiuri, dulciuri, dar şi mezeluri. În ziua de 29 noiembrie, nu existau produse semnalizate la raft cu reduceri sau oferte speciale pentru ziua de 1 Decembrie, dar am putut observa în special în rândul fructelor şi legumelor, diferenţe considerabile ce ţin de preţ pentru produsele româneşti şi cele aduse din import. Astfel, în magazinul Lidl Mihai Bravu, am putut face o comparaţie a preţurilor, mai ales că am găsit o varietate de produse.

Legume româneşti mai ieftine faţă de cele din import

Găsiţi morcovi România  la 1,49 lei/kg, dar şi morcovi Italia la 2,24 lei/kg , găsiţi şi varstruguri-lidlză România la 3,49 lei/kg, dar şi varză din ţara de provenienţă China la 3, 99 lei/kg. Ciuperci Champignon româneşti la 5,99 lei/kg, dar şi ciuperci de provenienţă din Ungaria la 8,99 lei/kg,  o diferenţă remarcabilă.

Ceea ce ne bucură este faptul că la Lidl am putut găsi multe legume româneşti mult mai ieftine faţă de cele din import, dar şi fructe româneşti ce fac şi ele parte din Campania “Cămara noastră” cum ar fi mere premium la 4,99 lei/kg sau struguri negri la 6,99 lei/kg.

Lapte proaspăt sub marcă proprie, făcut de ALBALACT

lactate-pilosProducătorul ALBALACT revine printre furnizorii de lapte proaspăt sub brandul privat Pilos special pentru reţeaua de magazine Lidl. Astfel, vă puteţi bucura de produse precum, sana, kefir, lapte proaspăt, iaurt, toate la preţuri avantajoase. Găsiţi iaurt de băut 400 g- 1,89 lei, kefir 400 g- 1,99 lei, lapte proaspăt 1,5 L- 3,69 lei.

Mezeluri româneşti în campania organizată de Lidl  „Cămara noastră”

În cazul mezelurilor în magazinul Lidl am găsit  o varietate de sortimente la care sunt şi reduceri în această perioadă. Parizer tărănesc cu piept de pui la 100g-1,99 lei, Ciolan presat 100g- 2,99 lei, Ruladă de porc 100g- 3,99 lei, Jambon crud-uscat 100g- 4,49 lei, Muşchi file afumat 100g-4,49 lei.

Citește și: La AUCHAN cartoful românesc concurează cu cel franțuzesc

Text: Camelia Diaconu

Menționare*** Până la această ora reprezentanții LIDL nu au răspuns mailului în care ceream informații despre posibile campanii/reduceri la produse românești, dedicate zilei de 1 Decembrie.