Super-Hrana.ro este o platformă media de expertiză și cultură culinară. Aducem în atenția publicului cele mai noi tendințe, analizate și explicate și transmitem cele mai bune sfaturi.

Susținem un stil de viață autentic și sănătos, care îmbină noul cu tradiționalul.

Ne-am luat angajamentul ca în fiecare zi să orientăm cititorii în această direcție prin sfaturi și informații concrete, detalii științifice, analize și materiale utile scrise într-o manieră accesibilă.

Scopul nostru este de a promova rolul unei alimentații corecte, cum pot fi identificate cele mai bune și sigure alimente, modul corespunzător în care se fac asocierile culinare .

Valorile echipei

Implicare – Orientarea publicului către soluții optime prin expunerea opțiunilor corecte. Răsturnăm teorii preconcepute și evidențiem lucruri neștiute sau neașteptate.
Credem că schimbările în bine sunt posibile – Îmbunătățirea stilului de viață este posibilă și prin urmarea unui plan alimentar sănătos.
Critici – Combatem prejudecățile culinare românești prin furnizarea informațiilor corecte. Suntem optimiști dar și sceptici în același timp.
Constructivi – Ajutăm la formarea unei culturi culinare corespunzătoare, construită individual. Suntem o platformă de „drive-test” alimentar. Încercăm lucruri și le comunicăm publicului.

Printre partenerii proiectului Super-Hrana.ro se numără medici specialiști, nutriționiști, endocrinologi, generaliști, cercetători, profesori universitari, institute și laboratoare de specialitate, maeștrii culinari, chefi și jucători din industrie

Cui ne adresăm

50% – consumatori;
25% – potențiali antreprenori care doresc lansarea unui business în domeniu sau vor să aibă informații relevante pentru afacerea lor deja existentă;
25% – profesioniști din industria alimentară.