Legislație

Antreprenor român: „Închideți mall-urile! Mai bine pierdem niște bani decât să crăpăm cu toții!”

Închideți mall-urile! Este mesajul unui antreprenor român care, culmea, are cele mai multe afaceri în cadrul centrelor comerciale a căror închidere o solicită în regim de urgență. Ștefan Mandachi, fondatorul lanțului de fast-food SPARTAN a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj puternic, dar și o poză în care pe masă se află meniuri de la competitorii săi din mall-uri.

E momentul pentru decizii asumate: CEA MAI LOGICĂ, NORMALĂ ȘI URGENTĂ măsură care trebuie luată cât de rapid este ÎNCHIDEREA TUTUROR MALLURILOR!
Chiar dacă 95% din afacerile mele sunt la mall, ar fi anormal să mai amânăm! Evident, pierd bani, dar mai bine să revenim cât mai repede la normalitate decât să crăpăm cu toții!
Din solidaritate, am cumpărat o masă de la toți competitorii, cărora le doresc putere să depășească criza!”, a scris Ștefan Mandachi pe Facebook.

Astăzi, sâmbătă – 14 martie, România a anunțat că a depășit pragul de 100 de pacienți infectați cu noul coronavirus, iar de luni, președintele Klaus Iohannis a anunțat că decretează stare de urgență. Până la acest moment, o parte dintre marile centre comerciale și-au restrâns activitatea, rămânând cu program normal doar supermarketurile și farmaciile aflate în aceste mall-uri.