Afaceri mari și miciDe-a gata

Deserturi sofisticate de Revelion pe bază de înghețată

Pentru cei care vor să completeze într-un mod spectaculos platourile cu deserturi de pe masa de Revelion sau pentru cei care aleg deserturi simple, înghețata Häagen-Dazs este alegerea ideală.


Häagen Dazs este, pentru cunoscătorii din întreaga lume, sinonim cu plăcerea culinară, iar propunerile de deserturi sunt ușoare și pline de arome plăcute: ciocolată belgiană, ciocolată, praline și caramel, cafea; dulce de leche, mango și zmeură, mentă și ciocolată, caramel sărat, căpșune și frișcă, nuci caramelizate în miere, cheesecake de căpșune, sorbet de lămâie, nuci macadamia caramelizate, fructe de pădure roșii și vanilie.

„Făcută din pasiunea pentru detalii și perfecțiune, înghețata Häagen-Dazs poate lua cu succes locul unui desert sofisticat. La fiecare sortiment sunt folosite doar ingrediente naturale, atent selecționate, ce dau o textură savuroasă. Estetic, arată impecabil, iar combinațiile care se pot face sunt infinite. Secretul preparării îl poate deprinde oricine: totul ține de imaginație și de ingredientele folosite.” Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker, importator al înghețatei Häagen-Dazs.

Deserturi – fantezii cu Häagen-Dazs pentru masa de Revelion
Un desert deosebit atrage, în primul rând, prin decor, însă secretul deserturilor irezistibile nu aparține doar cofetarilor profesioniști. Nuca măcinată, fulgihaagen-dazs-dulce-de-lechei de migdale, fulgii de cocos sau bomboanele de ciocolată, alături de înghețată în arome diversificate pot crea un plating de invidiat.
Vă recomandăm înghețata de ciocolată deoarece esre usor de combinat cu diferite ingrediente: fistic, fulgi de cocos, de ciocolată, de migdale, pere caramelizate sau topping-uri speciale. Pentru persoanele care îndrăgesc gustul de nucă la fel de mult ca si înghețata. Cei care vor să încerce ceva deosebit pot opta pentru înghețata dulce de leche, în combinație cu mere coapte si nuci. Aroma amăruie a merelor coapte completează perfect aroma dulce a copilăriei, într-o rețetă perfectă de sărbători.

Mai puteți combina înghețata de vanilie sau sorbetul de fructe cu un blat de tartă sau de prăjitură, ornat cu fructe exotice, posibilitățile sunt nenumărate. De asemenea, între doi biscuiți de casă, puteți adăuga un strat de înghețată, sau puteți servi chiar un Banana Split cu înghețată de vanilie sau ciocolată.

Recomandăm și păhărele cu înghețată și sorbet în straturi și un strat de jeleu de portocale/zmeură, ornat cu topping de ciocolată. O altă idee ar fi să umpleți gogoșele de Choux a la Creme cu înghețată și să se asezonați cu fructe de pădure congelate.

Despre Häagen-Dazs:
Häagen-Dazs este un brand american de înghețată premium fondat în anul 1961, iar în prezent consumat în peste 50 de țări de pe glob. Disponibil în lanțuri de retail, hoteluri premium și în peste 900 de gelaterii Häagen-Dazs din întreaga lume, acesta oferă o experiență luxuriantă a înghețatei din ingrediente naturale, atent selecționate.
Brandul Häagen-Dazs este distribuit în România de compania Maresi Foodbroker către principalele lanțuri de magazine din țară: Carrefour, Auchan, Billa, Kaufland, Cora, Metro, Selgros, Mega Image la prețul recomandat 29.90 de lei/cutia de 500ml.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă