Afaceri mari și mici

MEGA IMAGE – un nou comitet executiv condus de MIRCEA MOGA

Un nou comitet executiv la conducerea Mega Image. Compania anunță schimbările la nivelul comitetului executiv care au avut loc după ce Mircea Moga a preluat conducerea companiei.

„Imediat după ce am preluat ștafeta la conducerea Mega Image, am început să ne organizăm pentru a ne continua dezvoltarea pe mai departe. Schimbarea este necesară pentru a atinge obiectivele ambițioase pe care ni le-am propus, iar pentru acest lucru mă bucur să am alături o echipă matură, care și-a depășit mereu limitele”, a declarat Mircea Moga, noul Director General Mega Image.

 

Emil Ilin a preluat funcția de Vicepreședinte Comercial, poziție ocupată anterior de către Mircea Moga, înainte de numirea în poziția de Director General Mega Image. Având o experiență de peste 20 de ani în domeniul comercial, Emil a condus în ultimii ani departamentul Buying Fresh și a avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea și implementarea strategiei comerciale a companiei, fundamentată pe crearea unei experiențe complete la cumpărături. Emil s-a evidențiat, printre altele, și prin implicarea sa activă în realizarea și lansarea unor proiecte strategice de succes, precum Gusturi Românești de la gospodari, Gusturi Românești de la fermieri, Mega Apetit.

În noul său rol, Emil Ilin coordoneaza operațiunile comerciale ale companiei, din zonele de business sourcing, category management, branduri proprii, e-commerce și siguranță alimentară.

Alina Vlădoianu Teau a preluat funcția de Vicepreședinte Legal. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul juridic, Alina s-a alăturat echipei Mega Image în anul 2010 și de atunci a dovedit constant o solidă cunoaștere a aspectelor legale și o foarte bună înțelegere a aspectelor legate de business. În noul său rol, Alina va continua să aibă o contribuție importantă la succesul și dezvoltarea Mega Image, participând activ atât la implementarea inițiativelor strategice ale companiei, cât și a celor din zona proprie de responsabilitate.

De asemenea, Alina reprezintă Mega Image în cadrul diverselor organizații din care compania face parte precum FIC, Coaliția și Concordia, și ocupă funcția de Vicepreședinte al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR). Este avocat din anul 2000 și membru al Baroului Olt.

Hadewych Vermunt a preluat funcția de Vicepreședinte Financiar – poziție ocupată anterior de Lucian Vilau, înainte de numirea acestuia drept CFO în cadrul companiei Albert din Cehia. Hadewych face parte din echipa Ahold de șapte ani, timp în care a coordonat activitățile de Raportare Financiară și Managerială, precum și Business Services Finance Ahold Europa, și a deținut roluri precum Senior Director Group Control Reporting și Vicepreședinte Financiar Albert Heijn. În noua sa funcție, Hadewych conduce operațiunile financiare ale companiei și are o contribuție importantă în conturarea și implementarea strategiei de dezvoltare a companiei pentru următorii ani.

Noul comitet executiv Mega Image, sub conducerea lui Mircea Moga, este format din:

Mihai Spulber, Vicepreședinte Senior Operațional
Emil Ilin, Vicepreședinte Comercial
Adrian Nicolaescu, Vicepreședinte Marketing, Comunicare și Sustenabilitate
Hadewych Vermunt, Vicepreședinte Financiar
Ileana Alexandru, Vicepreședinte Resurse Umane
Alina Vlădoianu, Vicepreședinte Legal

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde peste 600 de magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara și alte orase din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image își propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate și o gamă de produse hrănitoare, sănătoase și sigure, la prețuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internațional ce operează în prezent pe trei continente.