Ce și cum cumpărăm

Sfaturile unui mare retailer pentru cumpărături în siguranță în criza COVID-19

Un mare retailer din România vine cu un set de sfaturi pentru cei care fac cumpărături în această perioadă și doresc să fie cât mai protejați în fața noului coronavirus COVID-19.

Iată recomandările Carrefour România pentru toți cei care fac cumpărături și vor să fie în siguranță:

Organizează-ți bine lista de cumpărături. Verifică produsele pe care le ai deja în casă și valabilitatea lor. Estimează corect cantitatea necesară. Și, fi sigur că la Carrefour există stocuri suficiente. Chiar și așa, vei afla că unele produse pot fi cumpărate doar în cantitate limitată pentru ca e important ca în timp, să ajungă pentru toți. Cu calm și încredere trecem și peste asta!

Dacă decizi să vii la magazin, alege cel mai apropiat Carrefour la care să ajungi pe jos sau cu mașina. Evită să folosești transportul în comun. Odată ajuns la noi, ne vei vedea oră de oră că igienizam cărucioarele, coșurile de cumpărături, spațiile pentru deservirea clientului la case și cântarele din raioanele de produse proaspete. Am instalat dispensere cu soluție dezinfectantă la intrarea în magazin, dar și în zonele cu produse proaspete, pentru a face posibilă dezinfecția mâinilor înainte de a-ți alege produsele. În plus, am pus la dispoziție mănuși pentru zonele destinate brutăriei, legumelor și fructelor pentru manipularea sigură a produselor, intensificând astfel mesajele de prevenție și siguranță, redate prin radio instore și semnalistică. Și, din 23 martie începem montarea de chiuvete cu apă caldă în incinta magazinelor pentru o și mai bună igienă a mâinilor.

Înainte de a pleca de acasa, mai poți face ceva ca să rămâi în siguranță: să îți instalezi aplicația Carrefour. Sau dacă o ai deja, să o folosești ca extra măsura de protecție care te poate trece repede prin experiența de cumpărare. Cu ea, vei scana produsele direct de la raft, le vei adăuga în coș și, când ajungi la casă, nu va mai fi nevoie să le pui pe bandă. Vei plati rapid cumpărăturile unuia dintre colegii casieri Carrefour care se află în spatele unui panou transparent din plexiglas, cu mănuși în mâini. Când ajungi la casele de marcat, amintește-ți să păstrezi distanța față de celelalte persoane aflate la coadă. Începând din 23 martie, această distanță se va mări de la 1 metru la 2 metri.

Sau, poți ocoli de tot casele de marcat clasice și să te duci direct la cele Self Service. Și ele, la fel de bine, te vor ajuta să ajungi mai repede acasă, la ai tăi. Chiar mai mult, vei face loc la case unor persoane în vârsta, unor mame cu copii mici sau poate vreunei asistente sau medic care intră în gardă.

#CumpărăturiÎnSiguranță online sunt cele mai potrivite în perioada aceasta și noi ne bucurăm să ne lași pe noi să facem cumpărăturile în locul tău. Pe noi, cei de la Bringo și Carrefour.ro. Îți mulțumim că alegi să ai încredere în noi, de aceea e important să știi ceva. În fața unui număr mare de comenzi de acasă, vor apărea întârzieri. Dar nu le vom lăsa nerezolvate pentru că e ambiția noastră ca tu să îți primești produsele de care ai nevoie, cât mai repede. Urmărește-ne online pe pagina de Facebook și pe www.carrefour.ro, acolo publicăm zilnic toate noutățile și lucrurile importante pentru tine, ca #SăTrecemcuBine

”Dar #CumpărăturiÎnSiguranță mai înseamnă ceva. În culisele depozitelor, de unde pornește totul, mașinile de livrare sunt dezinfectate de fiecare dată când pleacă spre magazine. Întregul depozit este dezinfectat complet, iar toți angajații sunt instruiți cu privire la respectarea noilor măsuri de prevenție a răspândirii virusului. Ei își spală mâinile înainte și după pregătirea fiecărei comenzi, când pleacă spre tine se echipează cu mască și mănuși și, odată ajuns în preajma ta, păstrează distanța recomandată. Totul pentru a te proteja pe tine și a se proteja pe ei.

Sunt multe lucruri la care trebuie să fim atenți, și tu și noi. Nu e ușor. Dar suntem împreună și, cu grijă și respect pentru noi înșine și ceilalți din jur, putem #SăTrecemcuBine și de asta. E doar o perioadă”, spun cei de la Carrefour România.