-În spatele eticheteiInteligență culinarăSpecialTradițional

Toamna aceasta, fă-ți vinul de casă cu must din Ardeal! Vezi cât costă și cum poți comanda!

Cel mai bun vin de casă se face în acest an cu must din cea mai mare exploatație viticolă din România, de la Jidvei, din județul Alba. Cramele Jidvei au demarat campania de precomenzi pentru must, iar data limită pentru comenzi este de 31 august. Sunt disponibile soiurile Fetească Regală cu Muscat Ottonel și Sauvignon Blanc, la prețul de 4 lei/kilogram (TVA inclus), comanda minimă fiind de 100 de kilograme.

Campania ”Vinul de casă din must de la Jidvei” este la a doua ediție după ce anul trecut, peste 1.500 de gospodari au comandat mustul de Jidvei, iar acum savurează un vin de casă bun și natural!

Ce cumpărați?

Mustul ravac deburbat este mustul care nu conține depuneri grosiere și materii aflate în suspensie.
Procedeele prin care se asigură limpezirea (deburbarea) mustului pot fi:
– limpezire gravitațională care se realizează pe parcursul a 12-24 de ore la temperaturi de 5-7 Grade Celsius (metoda statică de limpezire);
– metode dinamice de limpezire – centrifugare, flotație sau filtrare.

Deburbarea este procedeul de limpezire a mustului. Mustul ravac este mustul care se scurge gravitațional din presă sau prin presare de maxim 0,2 bar/atmosfere. Acest must de calitate superioară este înnobilat cu drojdii selecționate pentru fiecare soi oferind cel mai bun vin pe care îl poate da un strugure.

Cum se plasează comanda?

Precomenzile se realizează telefonic la numărul 0755.70.60.00 (apel cu tarif normal) sau completând formularul de pe www.mustdejidvei.ro, urmând ca un operator să vă contacteze pentru a stabili datele de livrare. Comandați cantitatea dorită și o primiți când începe culesul viei!

Cum se livrează mustul de Jidvei?

Compania Jidvei asigură transportul mustului în condiții optime în localități din județele: Alba, Sibiu, Mureș, Cluj, Brașov, Hunedoara, Sălaj, Bistrița -Năsăud , Vâlcea, Harghita, Covasna, Ilfov (inclusiv municipiul București) și Prahova (până la Comarnic), la comenzi de minim 100 kg. Comenzile de minimum 100 de kg vor fi preluate din puncte fixe de distribuție din localitațile vizate. Pentru comenzi de minimum 200 kg, mustul va livrat direct la domiciliu, în măsura posibilităților.

De asemenea, în perioada culesului, mustul poate fi achiziționat și direct de la Crama Jidvei.

Pentru a vă asigura de calitatea mustului de Jidvei, acesta este însoțit de buletin de analiză certificat de calitate, factură sau bon fiscal.

Plata se face la livrare.

Toate detaliile despre mustul comercializat de Crama Jidvei sunt disponibile pe www.mustdejidvei.ro.