Bio și organicNou pe piață

Ce le punem copiilor la pachet pentru școală

De ce să nu fii original și, anul acesta, să începi școala în Green style?! Nu, nu înseamnă să porți uniformă verde, ci să fii eco, să mănânci echilibrat, să iubești produsele BIO, să nu îți lipsească în nicio zi fructele, legumele ori gustările sănătoase. Căci BIO înseamnă respect pentru natură, consumul de produse naturale, fără coloranți și conservanți și mai multă energie, zi de zi, datorită nutrienților integrali din alimente. Și nu uita să faci cât mai multă mișcare!

Iar acum, Cereal BIO aduce produse delicioase și sănătoase și un super-concurs – motive în plus să începi școala cu energie de campion!

Cereal BIO și BIO Kid – o gustare sănătoasă în fiecare ghiozdan!

Gama Cereal BIO sunt marcă a grupului Nutrition, Sante Franța, lider european în alimentația BIO și dietetică. Având o experiență de peste 30 de ani în prelucrarea cerealelor, Cereal BIO propune produse 100% naturale, cu peste 95% ingrediente provenite din agricultura ecologică, la cele mai înalte standarde de calitate, fără coloranți, conservanți ori potențiatori de gust, certificate conform legislației europene în vigoare, de către organe de inspecție abilitate la nivel local sau european.

Prin produsele variate, gama Cereal BIO readuce în actualitate beneficiile nutriționale ale unor cereale milenare, precum grâul spelta, hrișca sau quinoa, regăsite în întreaga gamă, de la biscuiți și fursecuri, la cerealele pentru micul dejun, paleuri, pâine nordică, pâine crocantă țărănească, sos pentru paste și umpluturi.

În plus, datorită pachetelor mici din fiecare pungă de biscuiți, aceștia sunt o porție dulce delicioasă și sănătoasă, ușor de pus în ghiozdanul celor mici, pentru grădiniță sau școală. Și la fel de ușor de luat de către părinți, pentru gustarea sănătoasă de la serviciu.

O gamă completă pentru energia micului campion

O mare parte din gama de produse Cereal BIO este gândită special pentru copii, fiind bogate în vitamine și minerale, esențiale în dezvoltarea armonioasă a micuților.

  • Cereale pentru micul dejun, în variantele Bulgărași miere 250g și Petale Ciocolată 250g  produse în Elveția, cu făină integrală din grâu, orz, secară și porumb, ideale pentru un mic dejun sănătos, bogat în fibre.
  • Biscuiții din faină măciniș integrală, netratată chimic în timpul stocării, cu diverse adaosuri de ingrediente (semințe, bucăți de fructe etc.) îi vor reface rezervele de energie la gustarea de la școală sau de după-amiază, alături de un produs lactat ori de un fruct.

Descoperă și tu produsele Cereal BIO și gama BIO Kid pe www.nutrivita.ro, în raioanele BIO ale marilor lanțuri de magazine din București și din țară sau în magazinele naturiste și tip plafar.

unnamed

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă