AutenticHoreca

Fabrica Ospitalității deschide RUA Espresso Bar – concept ce poate funcționa bine în pandemie

Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul Red Angus Steakhouse, a deschis RUA Espresso Bar în București, pe Strada Traian nr. 248 – un concept centrat în jurul cafelei de specialitate, prăjite în România, de Dropshot Coffee Roasters. Iubitorii de cafea găsesc aici cafea de specialitate disponibile în cafenea și to go, în variantele Espresso, Long Black, Americano, Cappuccino, Flat White, realizate cu aparatul profesional VBM Technique. Acestora li se alătură o selecție de produse făcute local, de la prăjituri cu brânză și morcov din bucătăria Red Angus Steakhouse, la croissante Fika18.

“Pentru noi, cei care am creat-o, RUA Espresso Bar reprezintă o cafenea informală, primitoare, în care oaspeții se pot bucura de produse realizate din ingrediente atent selecționate, care celebrează fermierii și tehnicile de preparare a cafelei. În plus, obiectivul nostru este să fim un vecin prietenos, care să creeze legături puternice cu afacerile și consumatorii din proximitate, să interacționăm cu aceștia și să le împărtășim viziunea noastră asupra cafelei și asupra ospitalității”, a spus Ionuț Ivan, coproprietar Fabrica Ospitalității, la deschiderea oficială a locației, azi, 2 septembrie.

Designul e în concordanță cu spiritul localului – prietenos, amenajat în stil urban, iar unul dintre elementele distinctive este o pictură supradimensională, realizată manual. Ambalajele utilizate pentru luarea la pachet a produselor urmează linia sustenabilitatii din materiale biodegradabile. Terasa are 12 locuri, iar aici vă puteți relaxa cu prietenii sau lucra în voie.

Programul de funcționare RUA Espresso Bar este de luni până vineri, de la 7:30 la 17:00 și sâmbătă – duminică, de la 08:00 la 18:00.

Angajamentul RUA Espresso Bar pentru o experiență sigură, fără virusuri

La baza funcționării RUA Espresso Bar stau proceduri și standarde, care se conformează atât legislației în vigoare, cât și normelor interne, extrem de stricte, de igienă și siguranță, dau asigurării reprezentanții espresso bar-ului. Personalul poartă măști de protecție, în timpul interacțiunii cu produsele și consumatorii. La interior și la exterior, sunt stații de dezinfectare, pe care oaspeții le pot folosi, iar accesoriile vor fi dezinfectate după fiecare contact.

“RUA Espresso Bar este un loc în care ne dorim ca oaspeții să se simtă apreciați și în siguranță, așa că depunem toate eforturile pentru a ne asigura că experiența pe care am pregătit-o este una fără riscuri și virusuri. Cu ajutorul expertizei în HORECA și a bunei cunoașteri a peisajului local, am reușit să dezvoltăm o proceduri operaționale, care să ne țină în siguranță colegii, prietenii, oaspeții și partenerii”, continuă Ionuț Ivan.

O nouă, afacere născută în pandemie

RUA Espresso Bar este o afacere născută în pandemie, sub coordonarea lui Dragoș Panait, fondator al agenției de consultanță Next Root Management Systems.

“Există foarte multe localuri care se închid, în această perioadă, și foarte mulți antreprenori care își pierd încrederea în HORECA, dar eu consider că, dacă dezvolți conceptul potrivit și creezi un model operațional eficient și orientat către client, șansele să reușești sunt mari. RUA Espresso Bar este o cafenea de suflet, care va oferi oaspeților săi un nivel constant de calitate, pe care se pot baza și la care se vor întoarce întotdeauna cu încredere. Acum, mai mult decât oricând, satisfacția experienței este vitală, iar consumatorii își doresc să primească valoare pentru fiecare leu cheltuit. De aceea, noi am pus la punct un concept care să cucerească și să loializeze, într-un mod natural, uman”, concluzionează Dragoș Panait, consultant Next Root Management Systems.

Investiția în noul concept este de 40.000 euro (amenajare, aparatură, traininguri).