Vegetarian și vegan

Nestlé a creat creveți și ouă pe bază de plante

Gigantul alimentar elvețian Nestlé a dezvăluit două inovații – alternative pe bază de plante la ouă și creveți.

Cele două inovații fac parte din strategia companiei de a-și concentra portofoliul pe zone de creștere și de a introduce produse sănătoase cu performanțe ecologice semnificative, scrie foodingredientsfirst .

Ouă vegane din soia

Alternativele pe bază de plante la ouă oferă consumatorilor o alternativă nutritivă la ouăle obișnuite. Acest produs vegan este comercializat sub brandul Garden Gourmet Veggie și conține proteine ​​din soia și acizi grași omega-3.

„Ouăle din legume sunt versatile pentru o gamă largă de nevoi culinare. Pot fi folosite – inclusiv bătute – ca și cele de găină și pot fi folosite pentru a face omletă, clătite, prăjituri sau prăjituri ”, a anunțat compania.

Crevetele vegan din alge, mazăre și amidon

Crevetele vegetal produs de Nestlé – Vrimp Garden Gourmet – este obținut dintr-o combinație de alge marine, mazăre și bază de amidon perny konnyaku.

Potrivit companiei Nestlé, Garden Gourmet Vrimp are o textură și un gust autentic de creveți suculenți. Crevetele vegetal se poate folosi în salate, se poate prăji și folosi la paste sau pizza.