Afaceri mari și miciHrana pe secțiuniPentru profesioniștiTârguri și expoziții

Pește proaspăt în raioanele specializate nou-înființate la Selgros Brăila și Galați

Selgros Cash&Carry România și-a extins rețeaua de raioane de pescărie, din țară și în magazinele din Brăila și Galați.

Selgros Cash&Carry România a deschis în cadrul magazinelor din Brăila și Galați raioane de pescărie. Inaugurarea oficială a raioanelor va avea loc mâine, în cele două orașe, când se vor face prezentări detaliate ale sortimentelor și ale serviciilor speciale asigurate.

11054411_793747810674859_69849455359844213_n

 

În prezent, 17 magazine din rețeaua Selgros pun la dispoziție clienților, comercianți, profesioniști din domeniul HORECA sau persoane fizice o ofertă extinsă de pește viu și proaspăt tranșat, de apă dulce, de mare și oceanic.

Aceasta este completată de icre vrac și specialități din pește și fructe de mare. Produsele provin din crescătorii autohtone, din pescuit în ape locale, precum și de la importatori.

Super-Hrana.ro v-a relatat în exclusivitate faptul că raioanele de pescărie din cadrul Selgros România comercializează midii proaspete din Marea Neagră, provenite de la singura fermă de profil din România, Maricultura, din Agigea.

Citește și:

Singura fermă de midii din România a vândut anul acesta peste 20 de tone de scoici. Află de unde poţi cumpăra delicioasele midii

Cele mai bune rețete de midii recomandate de proprietarul singurei ferme de profil din România