Afaceri mari și miciBani din mâncare

Roxana Anușcă Țurcanu a dat mandatul de deputat pentru o afacere cu prăjituri de casă

Încheie un mandat de deputat în Parlamentul Româniai și a decis să nu mai candideze, ci să se dedice unei afaceri de suflet, pe care a început-o alături de un prieten din copilărie, o afacere cu prăjituri și dulciuri de casă! Este vorba despre unul dintre parlamentarii Partidului Național Liberal – Roxana Anușcă Țurcanu, soția fostului președinte al Consiliului Județean Botoșani – Florin Țurcanu.

După ce a fost consilier judeţean şi apoi deputat în Parlamentarul României, un politician botoşănean a decis să-şi continue viaţa într-un loc în care se simte mai bine decât în politică şi anume bucătăria. 54858_491626304192995_456340503_o

Roxana Florentina Anuşcă Ţurcanu a renunţat definitiv şi irevocabil la politică pentru a se dedica pasiunii sale: gătitul.

Fostul deputat al judeţului a dat politica pentru bucătărie, s-a asociat cu un prieten din copilărie, Daniel Tupiluş, şi au înfiinţat Art&Food Home SRL.

Urmează o perioadă de foc şi sperăm să fie încununată de succes în momentul deschiderii oficiale! Prăjituri de casă, cozonaci, pâine, preparate tradiţionale, murături, toate acestea vor fi “brand-ul” nostru!”, a spus fostul politician Roxana Anuşcă Ţurcanu pentru publicația BanulBotosanean.ro. Aceasta a precizat că obiectul principal al Art&Food Home îl reprezintă cateringul.

Reţeaua de socializare Facebook este locul unde Anuşcă Ţurcanu a postat deja câteva zeci de preparate la care a lucrat pentru a-şi pregăti clienţii şi pentru a promova naturaleţea produselor sale.

Brioşe cu dovleac, dulceaţă de gogonele cu fistic şi alune de pădure, vanilie şi scorţişoară, foie gras, pizza, plăcintă cu mere, dulceaţă de gogonele cu nucă, scorţişoară şi anason, zacuscă făcută la ceaun, sosuri preparate la cazan, pâine în ţest, cozonaci şi multe prăjituri de casă. Toate vor fi disponibile în curând și într-un magazin specializat pe care Roxana Anușcă Țurcanu îl va deschide în Botoșani.