Ce și cum cumpărăm

Superstiții de Revelion – ce mâncăruri ne poartă noroc?

Noapte dintre ani se apropie cu pași repezi, la fel și momentul în care ne punem din nou dorințe, de care promitem ca ne vom ține de ele cu dinții. Ca să fim siguri că totul merge conform așteptărilor în noul an, superstițiile spun că ar fi bine să ținem cont de ceea ce mâncăm in noaptea dintre ani. Ce fructe și legume ne aduc noroc sau bani, aflați dintr-un nou articol SUPER-HRANA.RO, realizat în colaborare cu Mon Paris Restaurant & Lounge!

Mon Paris Restaurant & Lounge a facut o listă cu alimentele norocoase, care se vor regăsi și în meniul pe care restaurantul îl pregătește pentru petrecerea de Revelion:

  • Struguri – se spune că aceste fructe ne vor aduce mulți bani în anul viitor;
  • Rodie – dacă vreți un nou membru în familie, e indicat să consumați rodie, se zice că aduce barza mai repede;
  • Pește – o altă superstiție ne îndeamnă să consumăm pește, care o să ne facă să trecem prin noul an fără probleme și obstacole, o să “înnotăm” prin necazuri, ca peștele, fără să fim afectați;
  • Legume și verdețuri – sunt strâns legate de ideea de prosperitate, așa că noul an se va arăta plin de belșug dacă vom consuma legume

La Mon Paris Restaurant & Lounge vei găsi un meniu complet de Revelion, un loc primitor, plin de oameni zâmbitori și atmosferă de party.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă