Nou pe piață

Energizant cu puține calorii: XS Dragon Fruit

Puțini dintre noi își încep dimineața bine dispuși, după ce au apăsat de câteva ori butonul de „snooze”. De multe ori ne trezim obosiți, fără a avea un motiv anume. Special pentru cei care au nevoie de un plus de energie dimineața și care doresc să profite la maximum de oportunitățile fiecărei zile, gama de băuturi energizante XS de la Amway s-a îmbogățit cu un nou sortiment. Noul XS Power Drink Dragon Fruit reprezintă sursa ideală de energie pozitivă și dinamism, iar amestecul revigorant de fructe și aroma naturală a fructului de dragon vă vor ajuta să vă simțiți bine în orice moment al zilei.

XS Dragon Fruit_2Energizantul de la Amway reduce oboseala XS Power Drink conține 25% suc din concentrat de fructe, vitamina C, iar conținutul redus de carbonați îl face o opțiune excelentă pentru a vă începe ziua plini de energie și pentru a vă răcori pe parcursul zilei. Concentrația ridicată de vitamina B, ingredientul exclusiv al băuturilor XS, contribuie la reducerea oboselii și a extenuării și vă încarcă bateriile pentru un timp îndelungat.

Cu un conținut redus de calorii, fără zahăr adăugat și cu o aromă răcoritoare de fructul dragonului, o aromă unică în gama de băuturi energizante, noul sortiment XS vă ajută să treceți mai ușor prin agenda aglomerată a oricărei zile. Vitamina C, a cărei concentrație reprezintă 100% din Valoarea Nutrițională de Referință (VNR), contribuie la revitalizarea sistemului imunitar și la menținerea unui nivel normal al metabolismului energetic.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă