-Legislație

Florin Căpățână, AUCHAN: O alianță între producători, retaileri și consumatori – o inițiativă bună!

Florin Căpățână, Quality Director la Auchan Retail România, operatorul magazinelor Auchan, a declarat la Bucharest Summit 2019 că realizarea unei alianțe între producători, retaileri și consumatori este o inițiativă bună și necesară la acest moment.

”O inițiativă bună, o inițiativă pe care o salut și de care este nevoie la acest moment. Mă bucur și salut totodată și prezența părții legislative, care ne-a ajutat mult ca să reușim să punem cap la cap dezbaterile pe care le-am avut de-a lungul timpului la Comisia de Agricultură, și nu numai la Comisia de Agricultură. S-au făcut mulți pași înainte, practic am avut foarte mult sprijin din partea autorităților publice și locale în momentul în care s-a dat mesajul ca toți fermierii și producătorii mici să se alieze ca să poată să penetreze lanțurile mari comerciale”, a declarat Florin Căpățână, director de calitate al Auchan, în cadrul panelului “Alianța producătorilor alimentari cu retailerii și consumatorii”.

Panelul “Alianța producătorilor agroalimentari cu retailerii și consumatorii. Căi de realizare a fost organizat sub coordonarea Grupului Agrointeligența, în cadrul Bucharest Food Summit 2019.