Ce și cum cumpărămHrana pe secțiuniÎn spatele etichetei

Îngheţată cu arome şi ingrediente exclusiv naturale disponibilă în Bucureşti şi Cluj

Îngheţata din comerţ nu are un renume prea bun, datorită ingredientelor artificiale în exces, nu foarte prietenoase cu organismul uman.

Astfel, o gelaterie cu ingrediente şi arome exclusiv naturale ar fi cea mai bună opţiune pentru iubitorii de îngheţată. Din fericire, în Bucureşti şi Cluj există, de anul acesta, gelateria Moritz Eis care foloseşte doar ingrediente naturale autohtone, achiziţionate de la mici producători.

Îngheţata e servită în pahar sau cornet
Îngheţata e servită în pahar sau cornet

 

În Bucureşti, Moritz Eis a deschis două gelaterii, în Floreasca pe Frederic Chopin şi în centrul Metropolis de lângă Perla, iar în Cluj un magazin în Piaţa Unirii.

Lanţ de magazine în Serbia, muntenegru şi Chile

Proprietarul, austriacul Moritz Eis, are magazine deschise în Serbia, în Muntenegru şi în Chile. Mai nou, şi în România. Gelateriile austriacului sunt inconfundabile, întrucât toate respectă acelaşi design, culoarea albă, puţine elemente de decor şi mese cu scaune vintage.

Oferta include 12 tipuri de îngheţată, fiecare cu arome naturale. Se poate opta pentru cupe cu îngheţată cu căpşuni, cimbru, mentă, piersică, vanilie de Madagascar, busuioc, lămâie, portocală, ginger şi multe altele.

Arome din plante cumpărate de la producători locali

”Oferta se schimbă destul de des în funcţie de plantele sau fructele folosite pentru aromă. Avem laborator iar maetsrul gelatier foloseşte exclusiv ingrediente şi arome naturale obţinute din fructe sau plante aromatice cumpărate în special de la micii producători autohtoni. Aşa că meniul se schimbă în general în funcţie de sezon. Sunt momente când putem testa anumite arome şi dacă ne place rezultatul îmbogăţim meniul”, a declarat pentru Super-Hrana.ro, country managerul Moritz Eis în România.

În ceea ce priveşte preţul, îngheţata se cântăreşte, greutatea determinând preţul final, 70 grame/ 9 lei, 140grame/15 lei si 210 grame/20 de lei.

Citeşte şi:

Înghețata din comerț este unul dintre produsele alimentare cu cei mai mulți aditivi. Un studiu recent oferă informații alarmante