Bio și organicCe și cum cumpărămInteligență culinarăVegetarian și vegan

Mai avem 3 zile de post! Adăugăm biscuiții din cereale bio în meniu?

CEREALELE BIO sunt recomandate de toţi nutriţioniştii,mai ales în perioada postului, fiind sănătoase şi săţioase. Pentru a povesti mai multe despre brandul CEREAL BIO, SUPER-HRANA.RO a stat de vorbă cu Andreea Nistor, Brand manager Nutrivita.

CEREAL BIO este o gamă diversificată de produse BIO, biscuiţi, cereale, dar şi pâine, atât pentru adulţi cât şi pentru copii. Pot fi consumate şi în post deoarece nu conţin ingrediente ce pot afecta alimentaţia pe perioada postului, din contră, pot compensa cu nutrienţii  necesari organismului pentru echilibru.

Sunt produse de panificaţie şi cereale BIO care provin din agricultură ecologică. Asta înseamnă că nu folosim conservanţi, coloranţi şi nici nu avem potenţiatori de aromă. Avem culturi care păstrează anumite tradiţii de rotaţie, de sezonalitate, astfel şi grijă de mediu, dar ne şi oferă cereala întreagă. Sunt produse responsabile faţă de mediu, dar şi faţă de organismul nostru.

Produsele CEREAL BIO, recomandate pentru copii

Dat fiind faptul că micul dejun înseamnă cam 25 % din aportul energetic de care un copil are nevoie pe parcursul unei zile, aceste cereale le asigură tot ce au nevoie.

Copiii au fost primul target al CEREAL BIO, fiind produsul cu numărul 1 ca vânzare.  Aici avem marca preferată a copiilor Cereal Bio Kid, în varianta Pethal Choco şi Bulgăraş de miere.

Avem şi gustări care sunt gustoase şi sănătoase pentru timpul zilei. Aşa cum ştim, copiii consumă foarte multă energie pe parcursul unei zile, iar cele trei mese principale nu sunt suficiente pentru a acoperi necesarul lor energetic, aşa că mergem pe gustări precum biscuiţii sau paleurile care au cereale integrale, vitamine şi minerale.

De ce să alegeţi produsele CEREAL BIO pentru copii

Încercăm pe cât de mult posibil să păstrăm un ambalaj prietenos cu copilul pentru că ştim deja că asta îl atrage, dar în primul rând, părintele alege pentru sănătatea copilului şi nu neeapărat pentru ambalaj. Atunci când alegeţi CEREAL BIO este vorba despre cerealele integrale care folosesc inclusiv ceea ce înseamnă embrion şi învelis, care au cele mai multe fibre, minerale şi vitamine, acestea fiind un ajutor pentru copil. Pentru că un copil se află în creştere, acesta are nevoie de un aport nutriţional mult mai mult decât adultul, iar CEREAL BIO reprezintă soluţia ideală.

Pe de altă parte, odată ce copilul a gustat, acesta pe viitor va alege gustul. Este destul de dificil să păstrezi un gust atrăgător pentru copil atunci când nu se folosesc potenţiatori de arome, dar cerealele CEREAL BIO sunt foarte gustoase, acesta este feedback-ul pe care noi l-am primit din partea consumatorilor de-a lungul timpului.

Produsele CEREAL BIO pentru adulţi, recomandate în timpul postului

În interiorul cutiilor, găsiţi produse precum biscuiţii deja porţionaţi, dar avem şi pâine care poate fi folosită de întreaga familie.

În cazul produselor, vorbim de cereale integrale care conţin un aport complet de vitamine, minerale, fibre, faţă de cerealele rafinate, deja prelucrate, unde nu găsim aceleaşi ingrediente.

Unde găsiţi CEREAL BIO

Suntem prezenţi în tot ce înseamnă lanţuri de hipermarket, supermarket, la raionul cu produse BIO, chiar şi în online. Există site-ul www.nutrivita.ro acolo găsiţi o gamă variată de produse CEREAL BIO, și nu numai atât. Toate produsele CEREAL BIO sunt produse BIO certificate la nivel european”, a declarat pentru SUPER-HRANA.RO, Andreea Nistor, Brand Manager Nutrivita.

Text: Camelia Diaconu