Pastele românești care sunt gata în 3 minute!
Slow food, dar fast cooking – e ceea am vrea să se întâmple în bucătăriile noastre, adică mâncare sănătoasă, savurată în tihnă, de care să ne bucurăm, însă preparată cât mai rapid. Pentru astfel de mese, Băneasa propune pastele Antonio di Vaio – gata în trei minute, care pot fi folosite pentru o gamă variată de rețete, fie că alegem rețete clasice sau mai extravagante.
Cele trei sortimente de paste sunt: Fusilli 3 minute, Penne 3 minute și Spaghette nr. 1 Capellini.
Pentru a scurta timpul petrecut în bucătărie cu prepararea meselor, Antonio di Vaio a pregătit rețeta de paste în cele trei variante, pe bază de făină de calitate, din grâu dur 100%, dând siguranța că se obțin mereu aceleași paste cu o textură bună, care nu se lipesc şi nu se rup în timpul fierberii.
Antonio di Vaio a dezvoltat o nouă linie tehnologică, pentru a putea conferi aluatului structura specifică, ce garantează această gătire mai rapidă, în doar 3 minute, păstrând gustul și calitatea al dente a pastelor din grâu dur.