-AutenticBio și organicCe și cum cumpărămTradițional

Sărbătoarea Roadelor în Piaţa Românilor, cu oferte la produse de sezon! În acest week-end!

Începând de mâine, 25 septembrie, de la ora 10.00, până duminică inclusiv, Piaţa Românilor (București – Str. Cremeniţa nr. 13-15, cartier Colentina) găzduiește Sărbătoarea Roadelor, eveniment ce reunește numeroși producători tradiționali de legume şi fructe de sezon, dar și de alte produse, disponibile la cele mai mici preţuri, anunţă Asociaţia BIO România şi Federaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale Româneşti, citată de zf.ro.

De exemplu, Cooperativa Meleag Ţărănesc are ofertă la cartofi albi – 0,6 lei/kg, cartofi roşii – 0,8 lei/kg, ceapă albă – 1 leu/kg,  ceapă roşie – 1,6 lei/kg. Crama Liuta – Podgoria Babadag aduce must proaspăt din struguri Fetească neagră, stors direct în piaţă la 10 lei/litru. VanBet – Bârlad vine cu pastramă de capră la ceaun după o reţetă Dr. Avraham, din fermele proprii, care poate fi degustată la fața locului, pui haiducesc la ceaun, cârnaţi proaspeţi de capră și cârnaţi cu caşcaval la grătar.

Patiseria Maia oferă covrigi calzi bio cu seminţe şi specialităţi de pâine neagră bio din făină integrală, iar Vic Future Development aduce clătite bio din făină integrală Spelta, umplute cu cremă de ciocolată pe bază de miere polifloră, cristalizată la rece (metodă brevetată de ApisRom) şi clătite umplute cu miere bio şi miez de nucă.

Produsele care nu sunt la promoţie au, în continuare, reduceri de 26% pentru pensionarii şi 15% pentru studenţii din Sectorul 2.