La dietă

Aveți de gând să slăbiți înaintea sărbătorilor de iarnă? Kinga Sebestyen vă poate ajuta!

Un stil de viață dezorganizat poate aduce o stare de sănătate precară și kilograme inestetice pe corp. Felul în care vă alegeți dieta, combinaţiile calorice, lipsa sportului, vă aduc într-un timp scurt o greutate nefavorabilă. Iată cum ajungeți la greutatea perfectă până la Crăciun!

Știați că există o metodă distractivă de slăbit şi de tonifiere a muşchilor?

Unele exerciţii fizice sunt obositoare şi nu oferă rezultate vizibile rapid. Sunt greoaie, iar combinate cu o dietă strictă, toată activitatea devine epuizantă. Însă de acum, Kango Jumps lansează disciplina care te ajută să îţi remodelezi corpul într-un mod eficient ajungând la greutatea dorită într-un timp scurt.

Kinga Sebestyen face Kango Jumps de 9 ani, iar în prezent este cel mai renumit instructor din România. După celebrul Fat Burning, programul lansat acum trei ani, cu care Kinga a reuşit să slăbească mii de oameni din ţară şi de peste hotare, acum este timpul pentru o nouă sesiune de sport timp de 90 de minute, de trei ori pe săptămână.

Astfel, începând din 15 octombrie, din Baia Mare, si terminând la Iaşi pe 6 noiembrie, va începe spectacolul antrenant care, după cele 39 de sesiuni, promite să aducă un minus de trei mărimi la haine.

Pentru persoanele interesate, o veţi putea găsi pe Kinga în aceste oraşe:

Bucureşti- 19 Octombrie

Târgu Mureş- 21 Octombrie

Braşov- 22 Octombrie

Arad- 29 Octombrie

Botoşani- 4 Noiembrie

Rădăuţi+ 5 Noiembrie

Iaşi- 6 Noiembrie

Ce veți învăţa într-o sesiune de antrenament cu Kinga Sebestyen?

Trainer coordonator și specialist al Academiei Internaționale a Trainerilor de Kango Jumps, Kinga vă ajută să vă cunoaşteți corpul printr-o joacă, sărind de pe un picior pe altul, cu ajutorul unor încălţări pe arcuri eliptice care amortizează mişcarea şi impactul în articulaţii cu până la 40%. Talpa ghetelor este mai lată, în acest fel nu riscați accidente, sunt foarte confortabile si special create în scop medical.

Text: Camelia Diaconu