La dietă

Dieta cu zeamă de varză murată. Cură rapidă de detoxifiere după Sărbători

Dieta cu zeamă de varză sau cu moare de varză, cum i se mai spune în Ardeal, ajută organismul să se refacă după o perioadă cu mese îmbelșugate, așa cum sunt Sărbătorile de Iarnă. Cura este reprezentată de consumul de varză murată și de zeamă de varză murată pe parcursul a trei zile consecutiv și ajută la pierderea kilogramelor și la reglarea digestiei.

Dieta cu zeamă de varză și varză murată. Prima zi

În prima zi a dietei cu moare de varză se consumă pe tot parcursul zilei în jur de 1 kilogram de varză. Pentru cele mai bune rezultate, în prima zi a dietei mănâncă varză murată simplă. Astfel, metabolismul este solicitat să ardă rapid grăsimile şi începi să-ţi detoxifici organismul.

Dieta cu zeamă de varză și varză murată. A doua zi

În a doua zi de cură, cantitatea de varză murată și zeamă se varză se reduce la aproximativ 700 de grame. În această zi se mai mănâncă un ou fiert la gustarea dintre micul dejun şi prânz, şi mere la masa de la prânz. Cina din cea de-a doua zi a dietei poate consta într-un preparat pe bază de varză murată – varză călită, spre exemplu.

Dieta cu zeamă de varză și varză murată. A treia zi

În ultima zi a curei, se combină meniurile din primele două zile.

Dieta cu varză murată nu asigură toţi nutrienţii de care organismul are nevoie, astfel încât nu este recomandat să să fie repetată mai devreme de o lună.