-La dietă

Trucul cu mere care te ajută să pierzi în greutate fără să te înfometezi

Cum poți mânca mere ca aceste fructe sănătoase să te ajute și să slăbești! Pe lângă numeroasele beneficii pentru sănătate, este bine de știut că merele reprezintă un aliat de nădejde în lupta împotriva kilogramelor în plus. Un măr consumat înainte de masă are rolul de a tăia foamea, iar dacă acest obicei este păstrat cu sfințenie în fiecare zi, înainte de mic-dejun, prânz și cină, rezultatele sunt uimitoare.

Cum să slăbești 7 kilograme cu ajutorul merelor

Nutriţionistul american Tammi Flynn a găsit o metodă eficientă de a slăbi. Aceasta le-a recomandat persoanelor care voiau să piardă în greutate să mănânce câte un măr înainte de mesele principale. Participanţii care au intrat în programul de slăbire bazat pe acest truc au pierdut în greutate aproximativ 7 kilograme şi jumătate în trei luni de zile. Pe lângă consumul unui măr înainte de micul dejun, prânz şi cină, voluntarii au urmat şi o dietă slab calorică, dar echilibrată, şi au făcut mişcare, cel puţin 30 de minute zilnic, scrie clicksanatate.ro. 

Ce alimente poți consuma după ce mănânci un măr

Persoana care urmează acest program de slăbire are voie să includă în meniu brânzeturi sărace în grăsimi, iaurturi degresate, ouă, piept de pui, carne slabă de curcan, de vită, somon, ovăz, orez brun, broccoli şi salată, alimente de care cu siguranță fiecare se poate folosi pentru a-și pregăti mesele principale ale zilei. Iată un exemplu de meniu zilnic pe care îl poți consuma fără niciun fel de probleme:

Micul-dejun: un măr, omletă din două ouă cu brânză, o ceşcuţă cu fulgi de ovăz fiert

Gustare: o jumătate de ceşcuţă de brânză slabă, un iaurt mic fără grăsimi

Prânz: un măr, piept de pui la grătar, 100 g de broccoli înăbuşit cu o jumătate de ceaşcă de orez brun

Gustare: un pahar de lapte degresat cu cacao

Cină: un măr, somon la grătar, o salată verde cu lămâie

Această dietă se poate personaliza, cu condiția să se respecte lista cu alimentele permise şi cantitatea de calorii – 1.200, care poate ajunge și la 1.500 – 1.800 de calorii pe zi, însă pierderea în greutate se va produce mai încet.