-La dietă

Dieta cu lapte sau dieta albă! Te ajută să slăbești șase kilograme în nouă zile

Cum să slăbești șase kilograme în doar nouă zile! Dieta cu lapte este o dietă atipică deoarece ajută la pierderea câtorva kilograme bune fără însă să fie nevoie să rabzi de foame. Există însă niște reguli stricte care nu trebuie încălcate pentru ca dieta cu lapte să aibă randamentul dorit.

DIETA CU LAPTE. Ce ai voie să mănânci

În primele trei zile ale dietei puteți consuma produse lactate cu conținut de grăsime 0% (cât de multe doriți), fără adaos de zahăr sau fructe. În concluzie, aveți voie să consumati: iaurt, sana, chefir, lapte dulce, lapte acru, brânză de vaci, brânză sărată, cașcaval dietetic, smântână. De trei ori pe zi, puteți consuma și câte o felie de pâine neagră (prăjită) pentru a oferi corpului un aport de fibre, pe lângă proteinele obținute din lactate.

În următoarele trei zile ale dietei aveți voie să consumați legume (fierte sau înăbușite) sau salate, pentru a oferi organismului vitaminele și fibrele necesare. Legumele pe care aveți voie să le consumați sunt: conopida, ciuperci, andive, orez, păstârnac, dovlecei, ceapă, varză albă, țelină. Nu uitați să consumați și fructe care au un efect antioxidant puternic, cum ar fi: mere, pere, struguri albi, pepene galben.

Ultimele trei zile ale dietei vor fi identice cu primele trei.

Puteți urma această varianta a dietei albe de mai multe ori, însă trebuie să faceți o pauză de cel puțin cinci zile între perioade. În zilele în care faceți pauză puteți consuma cu încredere salate și carne slabă ( pui sau pește), fiartă sau înăbușită.

DIETA CU LAPTE. Reguli ce trebuie respectate 

Nu mâncați dupa ora 19:00. După această oră puteți doar să beți apă plată, ceai sau chiar și limonadă, cu condiția să nu fie îndulcite.

Trebuie să consumați doi litri de lichide pe zi (apa plată, limonadă neîndulcită sau ceai).

Nu aveți voie să consumați grăsimi saturate, legume care balonează, paste, dulciuri, sucuri dulci și alcool.