-La dietă

Dieta fulger cu mere pentru a slăbi 5 kilograme în 5 zile!

Foto: kudika.ro

Dieta cu mere este preferate celor care aleg să slăbească toamna, atunci când aceste fructe se găsesc din belșug în piață. În fapt, merele sunt disponibile indiferent de sezon, așa că această cură de slăbit este la îndemâna oricui dorește să scape de kilograme, scrie sfatulparinților.ro. Nu mai punem la socoteală costul redus al acestei diete de doar 5 zile, în care sunt garantate 5 kilograme în minus.

Dieta cu mere pentru fiecare zi

Dieta cu mere – Ziua 1 – Nu ai voie să consumi altceva decât mere, însă într-o cantitate considerabilă. Nu poate fi depășit, însă 1,5 kilograme. Cele trei mese principale vor fi, astfel, înlocuite cu mere.

Dieta cu mere – Ziua 2 – Meniul este ceva mai variat. La micul dejun vor fi consumate doar mere. La prânz un singur măr, o salată de legume și două felii de brânză slabă stropită cu zeama de lămâie. La cină, vor fi consumate 3 mere.

Dieta cu mere – Ziua 3 – Micul dejun va consta într-un măr, o felie de pâine integrală cu o felie de șuncă de curcan. La prânz se poate consuma o salată verde, cu ceapă, doi morcovi rași și un măr la desert. Cina va fi alcătuită din 3 mere.

Dieta cu mere – Ziua 4 – La micul dejun se va servi un măr, o felie de pâine integrală cu o felie de șuncă de curcan. Prânzul constă într-o salată de legume fierte, fără cartofi, 200 de grame de ton în conservă și un măr. Pentru cină sunt suficiente 3 mere și un bol de lapte degresat cu cereale.

Dieta cu mere – Ziua 5 – În ultima zi de dietă, la micul dejun trebuie pregătit un ou fiert alături de o felie de pâine integrală și un măr. La prânz este recomandată o salată de crudități cu 200 de grame de carne de vită sau pui și un măr. Cina va consta în alte 3 mere.

Bineînțeles, având în vedere cantitatea mare de mere, cei care știu că au probleme digestive sau nu pot consuma mere crude trebuie să evite acest tip de dietă.