Ce și cum cumpărămNou pe piațăVegetarian și vegan

FRULI, sucuri 100% naturale pentru copii

Prezent în frigiderele și în topul preferințelor românilor de peste 3 ani, SLooP, smuti-uri și fresh-uri din fructe și legume stoarse și nimic altceva, anunță lansarea primului produs destinat celor mici, SLooP FRULi. Cu o formă prietenoasă cu mâinile jucăușe ale celor mici (piramidă cu pai), SLooP FRULi păstrează promisiunea brandului și oferă doar bunătăți 100% (fructe stoarse și nimic altceva) și 0% răutăți, precum conservanți, concentrat, aditivi, arome sau zahăr adăugat.

Sucuri făcute din legume și fructe, cu 0% adaosuri

Disponibil în două sortimente, Piersică – Banană și Căpșuni – Zmeură, SLooP FRULi este realizat din fructe preferate de copii și va fi disponibil într-un ambalaj de tip tetrapack, ce oferă o siguranță.

SLooP este o inițiativă ce dorește să ofere oamenilor care vor să aibă o viață mai sănătoasă, produse naturale făcute doar din legume și fructe si nimic altceva. De peste trei ani de când am lansat SLooP in România, am încercat prin smuti-urile si freshurile noastre să oferim o alternativă sănătoasă și de încredere față de băuturile disponibile pe rafturile magazinelor. Am avut surpriza plăcută să fim rapid acceptați de publicul român: în contextul unei dublări a interesului pentru segmentul de smuti-uri în anul 2015, SLooP a câștigat extrem de rapid încrederea publicului și a devenit un lider în categorie. Pentru că ne dorim să continuăm acest demers de a oferi românilor un pic de bine, am lansat un produs destinat copiilor, SLooP FRULi, în care tehnologia inovatoare și ambalajul de tip tetrapack oferă un plus de siguranță părinților iar combinațiile din fructele preferate ale copiilor garantează că acestea vor fi acceptate de aceștia…de la prima sorbitură”, a declarat Melania Damian, Business Leader Loja Fructelor.

În prezent, în portofoliul SLooP există 7 smuti-uri și 4 fresh-uri, 3 VEGI Power Shots cărora li se adaugă acum două sortimente de produse de tip tetrawedge destinate copiilor, SLooP FRULi.