-Afaceri mari și miciCe și cum cumpărămNou pe piață

Raftul românesc! Primul mare magazin care vinde 100% carne de porc născut și crescut în România!

Raftul românesc cu carne de porc numai din porci născuți și crescuți în fermele din România! Consumatorii care pun accent pe produsele românești au acum opțiunea de a achiziționa carne proaspătă de la un mare lanț de magazine ce va aduce pe rafturi exclusiv carne de porc născut și crescut în România!

Astfel, Kaufland devine primul lanț de magazine în care 100% din carnea de porc românească provine de la porci născuți, și nu doar crescuți în România, în cadrul ”Raftului românesc”.

Potrivit unui comunicat remis Agrointeligențafood-retail.agrointel.ro, aceasta este o premieră în retail, Kaufland fiind singurul lanț în care carnea de porc are origine 100% românească, din porci născuți, crescuți, dar mai mult, și hrăniți cu furaje din România.

Totodată, primul program național ”Porc născut și crescut 100% în România”, menit să contribuie la dezvoltarea agriculturii se lansează alături de un nou program agricol susținut de Kaufland, prin care fermele de porci sunt sprijinite să adere la standarde superioare de bunăstare a animalelor, mai arată informarea.

În cadrul unui eveniment de presă ce va avea loc joi, 26 noiembrie, oficialii Kaufland vor oferi mai multe informații despre programul ”Raftul românesc”.