Ce și cum cumpărămÎn spatele etichetei

Oana Roman a cumpărat carne deja împuțită dintr-un supermarket! ”Probabil au schimbat termenul de valabilitate!”

Carne deja împuțită cumpărată de Oana Roman dintr-un supermarket! Deși potrivit cutiei, aripioarele de pui erau încă în termen de valabilitate, când le-a desfăcut, fiicei lui Petre Roman i s-a făcut rău de la mirosul insuportabil pe care îl degaja carnea alterată, scriu jurnaliștii de la B1.ro.

Oana Roman a trecut printr-un moment neplăcut, când a deschis o caserolă de carne recent cumpărată și a fost izbită de un miros greu. Vedeta a povestit într-un Instastory că i s-a făcut rău din cauza mirosului de carne stricată și l-a trimis pe soțul ei să returneze produsul.

”Am cumpărat o cutie de aripioare de pui cu termen de expirare [ n.r. valabil], pe data de 26 iunie și sunt împuțite la propriu. În momentul în care am deschis cutia, pur și simplu mi s-a făcut rău. Mirosea a mortăciune efectiv”, a povestit vedeta în filmarea pe care a postat-o pe Instagram.

Chiar dacă aripioarele de pui cu pricina erau în termenul de valabilitate, carnea era stricată, iar vedeta cred că termenul de valabilitate a fost schimbat.

“L-am trimis pe Marius înapoi pentru că așa și o să facem și plângere la Protecția Consumatorului, pentru că mi se oribil să te duci să cumperi o carne efectiv împuțită. El clar că termenul de valabilitate nu este cel normal, probabil a fost schimbat. Deci este o mizerie că vinde produse împuțite!” a spus Oana Roman, supărată foc.

Postarea vedetei a adunat comentarii de la gospodine care au avut același ghinion cu al ei. “Confirm! Și eu am găsit de două ori! Foarte bine că ai făcut public!”, i-a scris una dintre femeile care o urmăresc.

Vedeta a depus și o plângere la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, pentru ca să nu se mai întâmple astfel de incidente.