În bucătărie

Rețeta de supă cremă à la Andreea Marin – gustoasă și gata în câteva minute!

Rețeta de supă cremă de legume pe care Andreea Marin o prepară pentru familie și despre care spune că este ”o bunătate”. Vedeta a dezvăluit cum prepară în doar câteva minute o supă cremă de legume, în special de ciuperci, mărturisind că la rândul ei a aflat această rețetă de la Carmen Barcan, terapeut.

”Cum poate fi atât de gustoasă o supă cremă care cere doar câteva minute din timpul meu în bucătărie? Recunosc, a ieșit minunat, am aflat rețeta de la Carmen Barcan, terapeut și o femeie superbă pe care am cunoscut-o de curând și care mi-a atras atenția prin faptul că, îngrijindu-se cum se cuvine, arată la 50 și ceva de ani ca la 30, și nu exagerez cu nimic! Un prieten al meu care se luptă de ani buni cu kilogramele a slăbit 50, nici mai mult, nici mai puțin, având grijă de nutriția și de corpul său conform sfaturilor și procedurilor ei, și dacă nu vedeam, chiar nu credeam”, a spus Andreea Marin despre cum a aflat rețeta cremei de legume pe care o face acasă.

”Îmi plac oamenii care se prețuiesc, au ambiție, învață și împărtășesc! Dar întorcându-mă la rețeta asta gustoasă și parfumată, atât vă spun: e o bunătate și e apreciată de întreaga familie. Așa că o dau mai departe cu drag”, a spus Andreea Marin care a postat rețeta pe pagina sa de Facebook.

Supă cremă à la Andreea Marin

Ingrediente pentru supa cremă – rețeta Andreei Marin

Iată care sunt ingredientele pe care Andreea Marin le folosește la prepararea supei creme de legume:

– o jumătate de ceapă;
– 2 – 3 caței de usturoi;
– două mâini de ciuperci, de care vă plac, sau alt ingredient principal după gustul vostru (de pildă, linte, țelină, dovleac…)
– un cartof dulce (eu am avut unul normal) de mărime medie;
– sare și puțin unt.

Ingredinte pentru supa cremă rețeta Andreea Marin

Rețeta de supă cremă pe care o face Andreea Marin are la bază ciupercile, dar acestea pot fi înlocuite sau completate și cu alte legume. ”Eu am ales să pun ciuperci, dar și puțin dovleac și niște morcovi pitici, i-am pus de drag, căci sunt din grădina noastră și au gustul tale bun, creștem orice legumă, fruct sau plantă verde fără a folosi chimicale”, a explicat vedeta.

Cum se prepară supa cremă à la Andreea Marin

Legumele tăiate cubulețe au fost puse în aparatul de făcut supe cremă, ciorbe sau smoothie.

Legume tocate pentru rețeta de supă cremă à la Andreea Marin
Andreea Marin folosește un aparat de bucătărie pentru a prepara supa cremă de legume

”Costă puțin peste 300 de lei și e foarte util, adaugi doar apă peste ele, cam o cană și jumătate, și transformă singur totul în supă cremă în 2-3 de minute, iar la final adaugi doar puțin ulei, parmezan dacă vrei, pătrunjel sau mărar, eu am pus și frunze de busuioc din grădină. Are și program de curățare, după ce golești recipientul, pui apă și aparatul se spală singur printr-un program care durează 3 minute. Îl găsiți la mai mulți producători”, a precizat Andreea Marin despre aparatul pe care îl folosește pentru a obține supa cremă.

La finalul postării cu rețeta, Andreea Marin le-a recomandat celor care o urmăresc să încerce să pună crutoane la supa cremă de legume: ”Poftă mare, dacă vă puneți pe treabă, vă asigur că merită! Sănătos, hrănitor, parfumat și gustos! Poți adăuga, dacă vrei, și crutoane. Eu nu am simțit nevoia, crema e groasă, sățioasă, numai bună dacă ții o dietă după vacanță”.