Hrana ca stil de viață

Bucătăriile McDonald’s, deschise clienților din România, săptămâna următoare

McDonald’s România permite clienților accesul în bucătăriile restaurantelor din rețeaua națională săptămâna următoare. Este vorba de campania „Porți Deschise la McDonald’s”.

Atunci când ați ajuns la McDonald’s și ați comandat la casă cu siguranță v-a atras atenția furnicarul din fundal. Suntem siguri că v-ați întrebat cum e posibil ca preparatele să fie gata într-un timp atât de scurt. Săptămâna următoare veți primi răspunsurile la fiecare întrebare, întrucât în perioada 2-8 noiembrie, aveți posibilitatea să treceți mai departe de zona caselor, direct în bucătărie!

Liber la vizite și la gătit

Compania organizează o zi a porților deschise la nivel național și permite clienților să „descindă” în zona unde se gătește mâncarea și, mai mult, va da voie acestora să gătească chiar ei anumite preparate.

„La McDonald’s am promovat mereu transparența, fie că vorbim de companie, calitatea produselor noastre sau relațiile cu angajații și partenerii. Din acest motiv suntem primul lanț de restaurante cu servire rapidă care invită clienții în bucătărie și, mai mult decât atât, pregătește o săptămână specială pentru aceștia, în care pot comunica direct cu angajații din restaurante și pot afla toate detaliile despre produse”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România

C18G6991Ziua porților deschise s-a desfășurat și anul trecut

Vizitele în bucătăria McDonald’s se vor desfăşura atât în restaurantele din Bucureşti, cât şi în cele din restul ţării, în anumite intervale orare. Pentru a participa la turului bucătăriei McDonald`s, consumatorii se pot înscrie prin intermediul paginii de Facebook McDonald`s, sau pot solicita o programare direct în restaurante.

foto: tomanicolau.ro