-

 Carrefour a deschis primul hipermarket din Târgoviște cu opțiuni de cumpărare offline și online

Carrefour a deschis primul hipermarket în Târgoviște, respectiv cel de-al 39-lea hipermarket din rețeaua națională, în incinta Dâmbovița Mall (Bd. Regele Ferdinand 6) și își așteaptă clienții cu 70.000 de produse, disponibile fizic, prin aplicația Carrefour sau livrate direct la ei acasă, informează un comunicat de presă remis Food-Retail.Agrointel.Ro.

Carrefour Târgoviște oferă un spațiu destinat unei experiențe personalizate de cumpărături, în deplină siguranță, cu o serie de bunătăți românești provenite de la producători naționali și regionali de încredere. Lădița cu legume sezoniere de la fermierii din Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, vinurile din programul național “Deschidem Vinul Românesc”, o gamă extinsă marca proprie Carrefour, peste 1.000 de produse Bio sau produse pentru casă și familie se numără printre acestea.

În noul hipermarket, veți găsi o selecție bogată de savori locale: sortimente de lactate obţinute după reţete specifice de la “Nucet”, produse create de „La Bunicul Matei”, preparate din carne de o calitate superioară de la „Grandi Gusti”, legume de la “Ferma Ionescu”, producător cu o vechime de peste 30 de ani, produse de panificaţie și cofetărie sau vinuri regionale, naționale și internaționale, atent selectate. Pe lângă aceste produse alimentare, sunt disponibile sute de articole de grădinărit, ustensile, electrocasnice și noile colecții TEX.

„Carrefour pune primul hipermarket pe harta orașului Târgoviște și aduce o experiență completă de cumpărături, interconectată prin serviciile offline și online, totul în deplină siguranță. Oricum ar alege să cumpere, direct din magazin sau comandând pe site-ul Carrefour sau prin aplicația BRINGO, consumatorii vor găsi produse de calitate la prețuri accesibile și numeroase oferte” declară Laurențiu Bîlteanu, Director hipermarket Carrefour Târgoviște.

Zona Gastro oferă mâncare proaspătă bine gătită și atent ambalată, iar la raioanele de legume-fructe, pește și măcelărie și brutărie-cofetărie, veți găsi tot timpul pe cineva care vă ajută cu sugestii şi informaţii pentru alegerea produselor potrivite. În același timp, aici aveți la dispoziție servicii complementare, precum comenzi de torturi, curățarea gratuită a peștelui achiziționat și zone de relaxare și spații educative pentru familie.

Deschidem Vinul Românesc, un program național creat de Carrefour pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării, ajunge și la Târgoviște. Atent alese de specialiștii Carrefour, aceste vinuri spun povestea cramelor locale și a calității vinului românesc. Zona WineSquare vine cu o atmosferă plăcută și relaxată, design modern, și, în special, cu selecții de vinuri regionale, etichete exclusive Carrefour și vinuri premium. Dintre vinurile regionale, găsiți o selecție de sortimente din Muntenia, de la Gramofon Wine, Domeniul Muntean, Licorna Winehouse, Domeniile Blaga și Pietroasa Veche. Acestea sunt doar câteva dintre cramele din zonă, alături de care rețeua Carrefour duce mai departe bunul nume al vinului românesc și care prin activitatea lor, susțin comunitățile din proximitate.

Special pentru copii, Carrefour a creat Roli-Poli, prima stație de colectare selectivă destinată celor mici, în interiorul magazinului. Aceasta zonă respectă toate măsurile de siguranță și a fost dezvoltată ca spațiu de învățare a unor comportamente responsabile cu privire la protecția naturii și a sănătății. Ducând mai departe grija pentru mediu și comunitate, Carrefour implementează și în Târgoviște programul de colectare a uleiului uzat, oferind un 1 litru de ulei proaspăt, marcă proprie, la schimb pentru fiecare 3 litri de ulei folosit, și 2 litri de ulei proaspăt pentru fiecare 5 litri de ulei folosit. Aceasta este o inițiativă ce se regăsește în toate hipermarketurile Carrefour și se derulează cu sprijinul organizației Respiră Verde, care va colecta și procesa uleiul folosit pentru a-l transforma în biocombustibil și alte derivate. Uleiul poate fi colectat și prin aplicația Bringo, anunțând livratorii direct din aplicație intenția de a preda uleiul folosit, la schimb, cu ulei proaspăt.

Toate acestea sunt disponibile atât în magazinul fizic, precum și prin aplicația Carrefour, carrefour.ro și BRINGO. Clienții au posibilitatea de a-și alege cum să își facă diferite cumpărături, direct acasă sau gata pregătite în magazin, cu opțiunea Click & Collect.

  • Hipermarket în Dâmbovița Mall – Bd. Regele Ferdinand nr. 6, deschis de luni până duminică 07:00 – 22:00; 70.000 de produse la prețuri accesibile; o suprafață de vânzare de 7.340 de metri pătrați; 1.250 de locuri de parcare gratuite; 230 de angajați; 32 case de marcat, dintre care 12 case rapide Self Service; Click & Collect; WI-FI gratuit; 0374719900
  • Supermarketurile din Str Gării, nr. 6 și din Str Tricolorului, nr. 2
  • Magazinul Supeco din Str. Arsenalului, Nr 14
  • Aplicația Carrefour
  • carrefour.ro
  • BRINGO