Te-ar mai putea interesa
Mierea de leurdă. Rețeta dezvăluită de un apicultor
Rețeta de miere de leurdă consumată cu usturoi sălbatic. Un apicultor a dezvăluit rețeta care poate fi folosită pentru mierea...
Mujdeiul, sarmalele, ciorba rădăuțeană și bulzul moldovenesc – în topul TasteAtlas
TasteAtlas, enciclopedia online pentru mâncăruri și băuturi din toată lumea, a prezentat anumite preparate tradiționale românești care au fost plasate...
Sirop de păpădie: rețetă. Cum se prepară siropul din păpădii
Sirop de păpădie - rețetă. Cum se prepară siropul din flori de păpădie. Rețetă pentru prepararea siropului de păpădie folosind...
Salinate de Turda, un nou produs românesc atestat la nivel european
Salinate de Turda – IGP este un nou produs românesc recunoscut și înregistrat la nivel european. În Jurnalul Oficial al...
Mandarine în formă de dovleac: dulci și mai ușor de curățat
Mandarine în formă de dovleac. Un soi de mandarin, unic în lume, intră pe piețele din Marea Britanie și Spania,...
Supa de usturoi: rețeta simplă și savuroasă în 6 pași
Supa de usturoi, cunoscută sub denumirile "soupe à l'ail" în limba franceză sau "sopa de ajo" în spaniolă, este o...