-

Red Angus Steakhouse lansează Family Meals – produse gătite, în cantități pentru întreaga familie

Restaurantul Red Angus Steakhouse din Centrul Vechi al capitalei lansează Family Meals, o selecție de produse gătite, disponibile în cantități mari, pentru întreaga familie. Clienții care accesează platforma www.redangusdelivery.ro pot comanda o serie de preparate, precum: salată cu legume, citrice și bucăți de vită la grătar (600 g.), supă de pui cu tăieței de casă (2,2 l), sote de vită cu vin roșu și pilaf cu ciuperci (1,2 kg), coaste de porc la cuptor cu sos barbeque (900 g.), torturi și deserturi de casă ș.a.

“Știm că, în această perioadă, oaspeții noștri petrec mai mult timp acasă, unde se simt în confort și siguranță, dar știm și că își doresc să se bucure de preparate delicioase, de încredere, realizate din ingrediente de calitate, respectând cele mai înalte standarde de igienă. De aceea, am pus la punct această gamă de produse menite să le satisfacă exigențele, să îi ajute să reducă spre minimum timpul în bucătărie și să bucure papilele întregii familii. Astfel, ei se pot concentra pe ceea ce contează cu adevărat – să petreacă timp cu cei dragi și să se mențină sănătoși și în siguranță”, declară Ionuț Ivan, coproprietar Red Angus Steakhouse.

Selecția Family Meals include preparate din bucătăria americană, specifică localului, precum clasicele mac and cheese, cheesecake, dar și produse românești cum sunt zacusca de vinete, ciorba rădăuțeană și papanașii și din alte bucătării ca gulașul de vită, penne carbonara, linguini cu chorizo și creveți etc.

Prețurile produselor cu porții multiple variază între 13 și 94 lei pentru aperitive, supe și feluri principale, în timp ce tortul de brânză (2,2 kg) costă 155 lei.

Meniul complet se găsește pe site-ul www.redangusdelivery.ro, iar comenzile se livrează în 24 de ore, de la plasare, într-un interval great cu clientul. Valoarea minimă este de 100 lei, transportul în București este gratuit, iar, pentru județul Ilfov, este o taxă de 30 lei. Livrările se realizează prin curieri proprii, ceea ce înseamnă că echipa restaurantului poate controla fiecare aspect, de la primirea ingredientelor, gătire, până la momentul predării clientului, asigurându-se astfel că toate preparatele respectă standardele de siguranță și igienă.