-

Terasele se deschid de la 1 iunie cu maxim 4 persoane la o masă!

Foto: veghepatriei.wordpress.com

Terasele se deschid de la 1 iunie, însă acestea vor trebui să îndeplineascăo serie de condiții de distanțarea pentru a primi clienții.

”De la 1 iunie se redeschid terasele. Este clar că aici este nevoie de unele măsuri foarte speciale și acestea vor fi comunicate. Mesele vor trebui să fie la cel puțin 2 metri, vor putea să stea maxim 4 persoane și în acest fel lucrurile vor fi sub control. De la 1 iunie se va putea merge la plajă, dar și aici este nevoie de păstrarea distanței de cel puțin 2 metri între scaunele de plajă. (…) În ce privește deplasările în afara localității, acestea de la 1 iunie vor fi libere, deci nu va mai fi nevoie de declarație când ieșim cu mașina sau cu piciorul sau cu bicicleta din localitate”, a menționat șeful statului.

”Tot de la 1 iunie va fi reluat transportul internațional, rutier și feroviar, în condiții de siguranță, de distanțare și de igienă”, a mai anunțat președintele.

Klaus Iohannis a menționat, la finalul discursului său, că toate aceste relaxări vin cu moderație și respectarea unor reguli simple: distanțarea socială, purtarea măștii și spălatul cât mai des pe mâini.