EchipamenteÎn bucătărieNou pe piață

Thermomix®- unic, simplu, inovativ. Robotul de bucătărie care face totul în locul tău

De-acum puteți uita  de toate aparatele care vă ocupau bucătăria: maşina de tocat, blenderul, malaxorul, storcătorul, telul, răzătoarea, mojarul, aparatul de îngheţată, cântarul, mixerul, robotul de bucătărie sau râşniţa de cafea. Experienţa din propria bucătărie intră în altă dimensiune: cea a noului aparat de bucătărie complet și complex: Thermomix®.

Simplitatea, unicitatea, inovaţia oferite de uimitorul aparat multifuncţional digital modifică percepţia despre gătit şi schimbă comportamentul din bucătărie. Thermomix® face totul de unul singur: cântăreşte, mixează, toacă, mărunţeşte, macină, pulverizează, frământă, pasează, bate spume /creme, amestecă, prepară băuturi, emulsionează, încălzeşte şi nu se opreşte aici: tot el găteşte, fierbe în aburi, sterilizează şi, în plus, se curăţă aproape singur.

Must have-ul noului stil de viaţă! 

Uşor de folosit, cu ecran tactil şi un selector principal, Thermomix® poate fi acţionat intuitiv, printr-o simplă atingere. Funcţionalitatea sa easy-to-use se reflectă şi în sistemul de blocare inovator, prin care capacul bolului se blochează automat odată cu punerea în funcţiune a aparatului. Fie că gătim pentru o singură persoană, fie că aşteptăm mai mulţi invitaţi, datorită bolului din oţel inoxidabil cu capacitate de 2,2l, Thermomix®  pregăteşte cine de 5 stele chiar şi pentru o serie de critici culinari. În plus, motorul cu viteză de rotaţie de până la 10.700 rpm, plasează Thermomix® pe locul I în gama aparatelor de bucătărie.

Chiar dacă face totul de unul singur, prin atrăgătorul ecran tactil color, puteţi urmări îndeaproape direct pe ecran reţetele, folosind chip-ul de reţete şi funcţia de preparare ghidată. Această funcţie inovatoare de afişare a reţetei pe ecran garantează rezultatul final excepţional. Trebuie doar să adăugați ingredientele, iar Thermomix® va regla până şi temperatura şi timpul în locul dvs. În cartea sa de reţete regăsiți peste 175 de variante de a prepara sosuri delicate, supe, de a găti perfect peştele, carnea şi legumele. Răsfoind paginile de sugestii veți găsi cele mai simple reţete pentru gemuri gustoase şi apetisante, chutney, conserve, piureuri perfecte, paste şi pateuri

Asistenţă premium

Fiecare Thermomix® este livrat cu un pachet de servicii all-inclusive! Consultantul Thermomix® vă oferă asistenţă şi sprijin mult după ce aparatul a fost instalat. Demonstraţii de gătit, instrucţiuni de folosire oferite chiar în bucătărie, accesul la clase de gătit unde puteţi descoperi în permanent noi reţete delicioase şi sănătoase alături de experţii Thermomix, sunt doar câteva dintre direcţiile ce fac parte din experienţa unică Thermomix®.  Preţ unic în România 1295 EUR 

Citește și A început Indagra Food, târgul profesioniștilor din industria alimentară

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă