-EMISIUNE RTVLa dietăSpecialVideo

VIDEO: Batoanele de slăbit – cele trei situații când îți sar în ajutor

Batoanele de slăbit sunt din ce în ce mai populare și au devenit foarte ușor de procurat, fiind disponibile în toate marile magazine. Care sunt însă situațiile în care putem apela la aceste produse pentru managementul greutății?

1.Pentru pierderea sau menținerea greutății. Acestea este și scopul principal pentru care au fost create batoanele de slăbit și așa sunt și promovate pe piață.

2.Pot înlocui cu succes una din mesele principale ale zilei sau o gustare.

3. Pot compensa un exces alimentar.

Este bine de știut, însă, să batoanele de slăbit nu sunt pastile-minune, ci sunt suplimente alimentare – unele dintre ele pot înlocui chiar și o masă, și care ne ajută să pierdem în greutate. ”Produsele pentru managementul sănătății ne ajută să pierdem în greutate, dar și să ne menținem greutatea. Ne ajută să avem un stil de viață sănătos. Eu sunt adepta adoptării unui stil de viață sănătos și mai puțin a unei diete. Sunt acum pe piață diverse produse și trebuie să găsim soluția potrivită pentru noi -poate avem nevoie de o gustare sănătoasă, vrem să compensăm un exces, vrem să pierdem un anumit număr de calorii”, a explicat în cadrul emisiunii SUPER-HRANA Cristina Gârleanu, director de marketing Nutrivita.

gerlinea

Reprezentanta companiei care a adus în România cunoscutul brand Gerlinea subliniază că nu toate produsele pentru managementul greutății respectă rigorile legii care stabilește clar ce ingrediente trebuie să conțină un baton de slăbit pentru a înlocui o masă.”Dacă vorbim despre gama Gerlinea, vorbim despre un gramaj suficient de proteine. Batoanele Gerlinea au undeva la 16 grame de proteine, vitamine și minerale – care sunt esențiale. Putem înlocui o masă cu două batoane. În cazul în care sunt persoane care nu se satură, putem să completăm cu un fruct, o salată, chiar o supă”, explică reprezentanta Nutrivita.

Recent, pe piață au apărut și shake-urile Gerlinea pentru slăbit care sunt recomandate a fi consumate ca și gustare, ajutându-ne să nu sărim peste mese, dar și să evităm consumul de alimente nesănătoase, precum produsele de patiserie.

Emisiunea SUPER-HRANA se difuzează zilnic, de luni până vineri, de la ora 8:25, pe România TV (RTV)