-Târguri și expoziții

Zilele Recoltei 2020. Întâlnirea producătorilor locali cu consumatorii, în perioada 18-20 septembrie!

Foto: Produs de Cluj

Zilele Recoltei 2020 se țin și anul acesta! Actuala situație creată de pandemia de COVID-19 nu a putut anula o manifestare care a devenit tradiție, pentru producători și cumpărători, la Cluj!

Asociația Produs de Cluj a anunțat organizarea serbării Zilele Recoltei, între 18 și 20 septembrie, pe platoul Sălii Sporturilor ”Horia Demian” din oraș, potrivit monitorulcj.ro.

Astfel, zeci de producători locali au și anul acesta ocazia de a-și vinde produsele la finalul săptămânii în locația menționată.

”Nu a ruginit frunza din vii, avem parte de ”vara mică”, vreme tocmai bună de târg. Așa că am dat de veste că ne pregătim de Zilele Recoltei 2020 la Cluj Napoca, iar fermierii s-au grăbit să ne răspundă. Toate legumele și fructele autohtone pe care cineva și le-ar putea dori în pivnițe și cămări își dau întâlnire cu viitoarele gazde între 18 și 20 septembrie pe platoul Sălii Sporturilor. Pentru cei care nu mai au vreme de conserve, borcane pline de gemuri, dulcețuri, siropuri sau murături, frumos înșiruite pe standuri, vor aștepta cuminți să fie mutate în cămară”, au transmis organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Cluj-Napoca și Asociația Produs de Cluj (APC).

Asociația (APC) a fost înființată de Consiliul Județean Cluj în 2010, forul județean fiind și cel care îi finanțează și îi susține activitatea.

De-a lungul timpului, 150 de mici întreprinzători și-au expus marfa prin intermediul Asociațiie Produs de Cluj, mai ales afaceri de familie.

La început au fost organizate târguri în orașele din Cluj, dar din anul 2012 brandul a trecut granițele județului.