Trucul care vă va ajuta să obțineți cele mai gustoase sarmale
Trucul care vă va ajuta să obțineți cele mai gustoase sarmale! Cum mai este puțin până la Crăciun, gospodinele se gândesc încă de pe acum ce vor pune pe masă de sărbători, și cu siguranță sarmalele nu vor lipsi din meniul acestora. În acest caz, pentru a obține cele mai gustoase sarmale și pentru a impresiona invitații, tot ce trebuie să faceți este să țineți seama de un truc, care nu este deloc greu de pus în practică.
Indiferent că sunt pregătite cu varză sau cu frunze de viță de vie, sarmalele vor fi mult mai gustoase dacă se fierb în vin roșu minimum 15 minute.
Trucurile sunt de ajutor și atunci când preparați perișore sau ardei umpluți.
Pentru ca perișoarele să se lege și să nu se mai împrăștie în ciorbă, se adaugă o lingură de orez în compoziția lor.
În ceea ce privește ardeii umpluți, aceștia își vor păstra culoarea și nu se vor înmuia la fiert dacă vor fi unși înainte cu ulei de măsline.