-

Alertă alimentară: Ouă cu Salmonella depistate într-un mare lanț de supermarketuri!

Ouă cu Salmonella în supermarketuri! Un mare lanț de retail din România a anunțat că a retras de la vânzare ouă care erau infestate cu Salmonella și îi roagă pe toți cei care au cumpărat produsul în cauză să îl returneze și să nu-l consume.

În aceste ouă specialiștii au găsit, conform analizelor, Salmonella, bacterie ce poate provoca afecțiuni grave digestive. Ouăle cu salmonella au fost distribuite de supermarketurile din Vaslui, care au retras deja de la vânzare produsele, iar clienţii sunt rugaţi să returneze ouăle cumpărate chiar dacă nu mai au bonurile.

”Stimați clienți, PENNY vă informează cu privire la rechemarea și returnarea produsului „OUĂ 30 M”.  SC VANBET S.R.L recheamă preventiv produsul „OUĂ 30 M” cu termenul de valabilitate 05.07.2020, LOT 160, marca de sănătate: RO EPC 53 CE, vândut de către PENNY | REWE România. În urma unei analize, a fost detectată Salmonella. Aceasta poate provoca afecțiuni grave digestive. Nu consumați ouăle!

Clienții care au cumpărat acest produs, cu termenul de valabilitate menționat mai sus, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, PENNY| REWE România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele PENNY.

Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această rechemare vizează exclusiv produsul „OUĂ 30 M” cu termenul de valabilitate 05.07.2020, LOT 160, marca de sănătate: RO EPC 53 CE.

Alte produse vândute de PENNY | REWE România, inclusiv alte tipuri de ouă, nu sunt afectate de această rechemare”, se arată într-un comunicat transmis de lanțul de supermarketuri.