-Nou pe piață

Apă fără impurități, direct de la robinet, cu ajutorul sistemului eSpring de la Amway

Pe lângă hidratarea corespunzătoare, este necesar să fim siguri că apa pe care o consumăm este proaspătă, curată și lipsită de orice fel de impurități. Aproape 70% din corpul nostru este compus din apă, de aceea este necesar să ne hidratăm constant, pentru a asigura organismului rezervele de apă necesare pentru a susține funcțiile fizice și cognitive și a regla temperatura normală a corpului.

Cu ajutorul sistemului de tratare a apei eSpring™ de la Amway vă puteți crea un mediu sănătos acasă, având acces la o apă curată, fără impurități, direct de la robinet. Sistemul este ușor de folosit şi se potriveşte perfect în orice bucătărie.

Sistemul-de-tratare-a-apei-eSpring-de-la-Amway

Un sistem de tratare a apei complet și complex care distruge 99,99% dintre bacterii

Sistemul de tratare a apei eSpring TM , de ultimă generație, folosește o lampă inovatoare cu ultraviolete care distruge peste 99,99% dintre bacteriile și virusurile care cauzează boli, precum și 160 de contaminanți, dintre care 145 cu un potențial efect nociv asupra sănătății, contribuind astfel la menținerea unei stări de sănătate bună. Lampa este acționată wireless, prin intermediul unui senzor cu chip, astfel încât apa nu atinge nicio componentă electrică. În plus, mineralele naturale benefice precum calciul și magneziul sunt păstrate în apă, astfel încât calitatea și siguranța apei sunt îmbunătățite, asigurând o hidratare corespunzătoare.

Filtrul cu care este dotat sistemul asigură 5.000 de litri de apă curată, o cantitate suficientă pentru un an întreg, atât pentru băut cât și pentru gătit. Sistemul eSpring™ reprezintă 20 de ani de cercetare în domeniul tratării apei, rezultatul fiind un sistem care permite consumatorului să aibă acces la apă în cea mai pură formă, direct de la robinet. Inginerii și specialiștii Amway dețin peste 270 de patente în domeniul tratării apei la nivel mondial.

Importanța hidratării zilnice cu apă în cantități suficiente

Apa potabilă asigură transportul nutrienților la celulele din organism și contribuie la o piele perfect hidratată şi strălucitoare. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, începând din 2014 aproximativ 748 de milioane de oameni din lume nu au acces la o sursă sigură de apă potabilă. În lumea dezvoltată, suntem norocoși să avem o sursă aparent nelimitată de apă curată, direct de la robinet.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă