-De-a gata

Cât costă MASA DE CRĂCIUN care ți se livrează direct acasă

Cum perioada sărbătorilor de iarnă bate la ușă, toți se gândesc deja cu ce bucate alese vor umple masa de Crăciun și în acest an. Dacă în satele din România gospodinele se întrec în prepararea felurilor de mâncare specifice acestei zile deosebite, în Capitală situația se schimbă și, din cauza lipsei de timp, multe familii apelează la firmele care vând mâncare gata făcută, ce urmează să fie livrată la ușa casei chiar în ajun de Crăciun.

Unul dintre site-urile de pe care se pot comanda bucate tradiționale de Crăciun este oalacubunatati.ro. Aici se găsesc de toate, începând de la aperitivele specifice mesei de Crăciun – salată boeuf, piftie de curcan, borș de pui/porc și până la sărmăluțe și tradiționalul cozonac.

Comanda minimă este de 490 de lei, iar livrarea este gratuită. Bunătățile sunt gătite exclusiv la comandă pentru fiecare client în parte, în ziua livrării. Zilele de livrare pentru Masa de Craciun 2018 sunt 23 și 24 decembrie 2018. Potrivit informațiilor de pe site, programarea comenzilor se face în ordinea primirii lor. Bunătățile se livrează în recipiente de unică folosință, cu sigiliu.

Prețurile diferă în funcție de cantitatea livrată. Cine optează pentru o Masă de Crăciun compusă din: salată boeuf care cântărește aproape 2 kg. (89,90 de lei), un borș de curcan de 2,5 kg. (69,90 lei), piftie de porc de 1,5 kg. (94,90 lei), sărmăluțe de porc – 27 de bucăți (84,90 lei), friptură de porc la cuptor de 2 kg. (159,90 lei) și cozonac în cantitate de 1,2 kg. (59,90 lei) trebuie să scoată din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 559 lei.

Un alt site de unde se poate comanda Masa de Crăciun este mananciacasa.ro. Cei interesați pot alege din 42 de produse tradiționale, printre care se regăsesc antreuri precum salată de vinete, caltaboș de porc, tobă de porc, ouă umplute cu cremă de ton, feluri principale: ceafă de porc la cuptor, ruladă de pui, șnițele, piure de cartofi și cartofi cu rozmarin, și nu în ultimul rând desert: negresă cu nucă, chec cu nucă și cacao, cafea proaspăt râșnită cu scorțișoară.

Suma minimă pentru o comandă este 300 de lei, față de 490 cât impune Oala cu Bunătăți. De asemenea, livrările la domiciliu se fac în zilele de 22, 23 sau 24 decembrie, în funcție de preferințe. În București, în oricare dintre sectoarele Capitalei mâncarea gătită de cei de la mananciacasa.ro se livrează la oală. Cei care aleg să își ridice singuri comanda beneficiază de o reducere de 10 lei.

Cine alege să cumpere pentru Masa de Crăciun 1 kg. de tobă de porc (70 lei), 1 kg. de caltaboș de porc (70 lei), 1,20 kg. salată de vinete (63 lei), 500 de gr. icre de crap (45 lei), 1 kg. de cârnați de casă la cuptor (72 de lei), 1.2 kg. de coaste de porc la grătar (105 lei), 4 kg. curcan umplut (390 lei) și o tavă de negresă cu nucă (69 lei) va scoate din buzunar 884 de lei.