Te-ar mai putea interesa
Sirop de păpădie: rețetă. Cum se prepară siropul din păpădii
Sirop de păpădie - rețetă. Cum se prepară siropul din flori de păpădie. Rețetă pentru prepararea siropului de păpădie folosind...
Salinate de Turda, un nou produs românesc atestat la nivel european
Salinate de Turda – IGP este un nou produs românesc recunoscut și înregistrat la nivel european. În Jurnalul Oficial al...
Mandarine în formă de dovleac: dulci și mai ușor de curățat
Mandarine în formă de dovleac. Un soi de mandarin, unic în lume, intră pe piețele din Marea Britanie și Spania,...
Supa de usturoi: rețeta simplă și savuroasă în 6 pași
Supa de usturoi, cunoscută sub denumirile "soupe à l'ail" în limba franceză sau "sopa de ajo" în spaniolă, este o...
Plăcinta dobrogeană a devenit produs cu Indicație Geografică Protejată la nivelul UE
Plăcinta dobrogeană a devenit produsul românesc cu numărul 11, recunoscut și înregistrat la nivel european, potrivit unui comunicat transmis de...
Babicul de Buzău – produs cu indicaţie geografică protejată. Producătorii lucrează la documentație
Babicul de Buzău, produs cu indicație geografică protejată la nivelul Uniunii Europene. Mai mulţi producători din industria alimentară vor depune...