-Ambalaje

Magazinele din România unde poți plăti fructele și legumele cu sticle de plastic

Hipermarketul Carrefour extinde campania de plată cu PET-ul în mai multe orașe din țară! Anunțul a fost făcut ieri, joi – 10 octombrie, de retailerul francez Carrefour pe pagina sa de Facebook.

Astfel, cetățenii din cinci orașe mari din România vor avea posibilitatea să procure fructe și legume proaspete de sezon în schimbul PET-urilor pe care le vor duce în hipermarket.

“Voi ne-ați spus și noi am ascultat! Inițiativa Plata cu PET-ul, parte a Programului ,,Punem preț pe plastic”, va călători prin țară”, este anunțul făcut de Carrefour pe pagina de Facebook.

Orașele în care PET-ul devine monedă de schimb pentru fructe și legume românești de sezon, de la producători locali, sunt: Constanța în perioada 11 octombrie – 20 octombrie, Cluj-Napoca în perioada 11 octombrie – 20 octombrie, Timișoara în perioada 25 octombrie – 3 noiembrie, Oradea în perioada 25 octombrie – 3 noiembrie,  Buzău în perioada 8 noiembrie – 16 noiembrie și București – Carrefour Park Lake în perioada 8 noiembrie – 16 noiembrie.

Foto: Facebook Carrefour Romania

Prima inițiativă de acest gen a hipermareketului Carrefour a avut loc la începutul lunii iulie, s-a derulat în București, la Carrefour Băneasa, și s-a numit “Punem preţ pe plastic”. Prin intermediul acestui program-pilot, clienţii care au dus la hypermarket PET-uri au putut achiziţiona legume sau fructe produse în România.