-

Pizza inedită, cu pernuțe și diverse umpluturi, la Bryo Appetite

Pizza The Star este una dintre vedetele restaurantului Bryo Appetite, deschis recent pe bulevardul Mărășești, în zona de localuri din apropierea Parcului Carol. De ce este ea așa inedită?

În primul rând, datorită formei – blatul normal de pizza este tăiat pe margini, iar colțurile sunt îndoite, luând forma unor pernițe-romburi, apoi datorită faptului că fiecare perniță are o altă umplutură.

Și anume: mozzarella, șuncă, ulei de măsline, sos de pizza / mozzarella, salam, ulei de măsline, sos /  mozzarella, bacon, ulei de măsline, sos / mozzarella / bufala (proaspătă). La ansamblare, se adaugă rucola și roșii cherry, scalii de parmezan și ulei de măsline cu infuzie de rozmarin și usturoi.

Astfel, poate fi împărțită la masă, cu cei dragi, dacă preferințele diferă sau fiecare poate gusta din mai multe variante.

Noua pizza este creația lui Chef Mădălin Călin, alături de alte preparate din meniu precum: pizza cu trufe și bufala, paste Quatro Formaggi cu trufe, tagliatelle nero cu fructe de mare, tagliolini cu vită și rucola ș.a. și o selecție de deserturi, cocktailuri și vinuri.

Bryo Appetite este fratele mai mic al lui B3ton Restobar, deschis cu ceva timp în urmă, în aceeași zonă. “<Aveți și pizza>” Era întrebarea multora la B3ton Restobar. Răspunsul era negativ. Până acum! De ce? Pentru că de acum încolo, da, avem și pizza, la Bryo Appetite”, ne-au spus proprietarii locației.

La Bryo, aceștia si-au propus să dezvăluie o altă față a orașului, una care să dea senzația de vacanță, prin design, mâncare și atmosferă. „La noi vei descoperi o altă față a orașului aglomerat, cu un cocktail pe terasă, preparatele savuroase ale lui  Chef Mădălin Călin și relaxare la soare, sub palmieri.”

Bryo Appetite. Bd. Mărășești nr. 2B, Bloc B, București. Tel.: 021.795.00.52 E-mail: bryo.appetite@gmail.com . Program: luni-duminică 10:00 -24:00.