-

Târgul lui Brumărel, la Muzeul Țăranului cu must, bunătățuri la ceaun, poale-n brâu și alte produse tradiționale

Cât încă ne mai putem bucura de vremea bună de toamnă, Muzeul Țăranului Român- Piața Țărănească și Meșter(Ești) – invită la Târgul lui Brumărel, o tradiție, de altfel, organizat și în acest week-end, din 16 până în 18 octombrie.
Producători tradiționali vă așteaptă cu produse din toate regiunile țării: mustărie de la Vrancea, grătare, bunătățuri la ceaun, sărmăluțe, fasole cu ciolan, gulaș de vită, palincă, cozonaci domnești și poale-n brâu, baclava și sarailii, dulcețuri și zacuști, miere și produse apicole, murături de toamnă, kurtos kalacs, sirop de cătină și vinuri românești – ca într-o piață țărănească autentică.
Meșter(Esc)!, pentru voi tineri artiști și meșteri populari autentici ce realizează obiecte de manufactură românească – bijuterii, zgărdane, obiecte cioplite în lemn, icoane pictate pe lemn sau sticlă, împletituri, ii cusute sau țesute, ceramică de Corund și Maramureș, vestimentație, cojoace ș.a.
Organizatorii fac apel la respectarea măsurilor de distanțare și igienă, impuse pentru prevenirea răspândirii COVID-19.  Intrarea este liberă. Organizare: Asociația Urban Event.