Hrana ca stil de viațăLa dietăSpecial

Workshop Interactiv pentru Copii: Sport, Nutriție și un Stil de Viață Sănătos

O statistică recentă arată că peste 40% dintre copiii români sunt supraponderali. Pe lângă alimentaţia proastă şi abuzul de dulciuri, o altă cauză este lipsa de mişcare. 

Pentru cei care își doresc o viată sănătoasă pentru copiii lor și nu știu ce fel de sport sau alimentație să aleagă pentru ei, Love Generation a pregătit un workshop interactiv de limba Engleză pentru copii susținut de Azka Pratikno, alături de Antrenorul Alexander Florescu.

În cadrul acestui workshop, copiii vor avea ocazia să descopere informații utile despre sport și nutriție dar și despre cele mai mari personalități sportive din istorie. Vor afla ce trebuie să facă pentru a-și crea un stil de viață sănătos, și vor avea activități, conversații și discuții în limba engleză pe acest subiect. După workshop, copii vor participa la un circuit de exerciții tip bootcamp special concepute pentru ei de către antrenorul Alexander Florescu de la Futura Gym, care pe lângă exerciții le va vorbi și despre o nutriție sănătoasă și îi va invita să deguste din meniul delicios pregătit special pentru ei în cadrul proiectului Futura Gym Lifestyle.

Workshop-ul interactiv va avea loc Duminică, 23 Octombrie, între orele 11:00-14:00 la sediul Futura Gym Decebal, Str Rodiei, nr 29, Sector 2, București.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă